Elsősorban nők válaszát vagyok kíváncsi, ti mit dolgoztok és mennyiért? Sok feladatok van? Én még diák vagyok de lassan állandó munkahelyet kell keressek, és elkeseredtem, mert diákként sincs meg a 200e
Angol nyelven vagyok ügyfélszolgálatos / projektmenedzser (britekkel kell tárgyalnom), 287e-t keresek.
Nyelvtudás nélkül irodai munkában elég nehéz lesz 200e-nél többet keresni sajnos.
Labor 250+ cafeteria + bonusz
Sok feladat van
Bp
Köszi a válaszokat!
Szerencsére látom hogy van még aki jól keres, milyen portálokon keresgéltetek?
Én a profession.hun meg a joobs.hun
Telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom távközlési szolgáltatónál. 0-24-es, így műszakpótlékokkal 210-230 között keresek. Az alap fizum egyébként 146 ezer forint lenne a pótlékok nélkül. Szóval én is csak azért mondhatom jónak, mert van lehetőség éjszaka és délután vagy épp hétvégén menni. Ami egyébként annyira nem rossz, mert ilyenkor kevesebben hívnak. Nincs sok munkám, nyelvet nem használok, szakmám sincs, csak érettségi. Tanulok még egyébként levelező tagozaton.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!