Elsősorban nők válaszát vagyok kíváncsi, ti mit dolgoztok és mennyiért? Sok feladatok van? Én még diák vagyok de lassan állandó munkahelyet kell keressek, és elkeseredtem, mert diákként sincs meg a 200e
#3-as
Melyik regióban dolgozol?
Idegen nyelvet napi szinten hasznalod?
Azert kerdezem, mert januar közepen interjura megyek. Ha a munkaltato berigeny felöl erdeklödne, akkor lenne egy kis összehasonlitasi alapom.
Ügyfelszolgalaton dolgoztan, netto 220K-ert + semmi egyeb juttatas
Diplomás könyvtáros vagyok, garantált bérminimumot kapok, mivel a közalkalmazotti bértáblánkat körülbelül 10 éve nem rendezték. Így aki kb. 30 éve dolgozik és én, aki lassan 4 éve vagyok a pályán, ugyanannyit keresünk. Kollégáimmal az F mezőben vagyunk.
Nyugodj meg, ha nem valami hű de szuper helyen fogsz dolgozni, akkor nem is lesz meg a nettó 200 ezred 8 órás munkával.
Thx!
En Györben es nemet nyelven. Ereztem, hogy keveset keresek.
Sziasztok köszi a válaszokat!
Rá kell feküdjek az angol nyelvre és az adatbázisra is, mert enélkül nem is lesz munkahelyem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!