Gyakornoki állásinterjún milyen kérdéseket tesznek fel gazdasági területen?
Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 06:53
1/6 anonim válasza:
Miért kör alakú a csatorna fedél?
2/6 A kérdező kommentje:
Mi bajod van?
2020. jan. 3. 09:02
3/6 anonim válasza:
Szoktak ilyen kérdést feltenni interjún. Sokáig én is azt hittem, hogy csak hülyéskednek, de a mostani munkahelyemnél megkérdezték interjún ezt a csatornafedeles dolgot.
4/6 A kérdező kommentje:
Erre mi a “jó “ válasz? Milyen állás volt ?
Szakmai dolgokról kérdeznek pl hogyan kell egy tételt könyvelni v vmi?
2020. jan. 3. 12:59
5/6 anonim válasza:
Nyilván szakmai kérdésekre kell számítani elsősorban, ez kicsit más jellegű munka volt, de ha ilyen fura kérdéssel találkozol, akkor szerintem elsősorban a kreativitásodra kíváncsiak.
Csak azért írtam, hogy ne lepődj meg, ha egyszer találkozol interjún valami hülye kérdéssel :D
6/6 anonim válasza:
Talán nem egészen ide vágó, de logisztikai terület, talán segít.
Én csak alap dolgokat szoktam kérdezni, miért ez a szak, hogy halad az egyetem, ha csúszás van miért, mik a tervek a jövő re nézve. Mit tud a cégről, miért akar ide jönni, mit tanult a logisztikáról, és van egy kis excel teszt a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!