A ház takarítás milyen melónak számít, ha jól megfizetik? Kikapcsolja az embert, jól telik az idő? Mivel nem túl monoton, jobb mint egy gyári meló, nem?
Jó látni, mit alkottam a végén, szóval egész jó ilyen szempontból. Nem alkotói, de szépséget hozok vele a világba.
Ugyanakkor lekezelően is szoktak beszélni velem, de elengedem, mert nem miattuk, hanem a munka miatt vagyok melóban.
Meditatív. Én jót tudok közben gondolkodni és nem izgat más. Kikapcsol.
A háztakarítás 100x jobb, mint a lakások takarítása.
Viszont ez a "jól megfizetik" nem tudom nálad mit jelent, szerintem nem fizetik meg jól.
3-as vagyok és kicsit módosítanék.
Tulajdonképpen annyit fizetnek, amennyit ez a munka ér, mert valljuk be, nem egy durranás a feladat gyakorlattal és megfelelő eszközökkel.
Csakhogy a kapott pénz ennek arányában nem sok, megélni belőle úgyszólván lehetetlen.
Akit ismerek, az 6 órában 60ezret kap és minden hétköznap megy.
Ha szereted és bírod csinálni akkor jó, ha nem akkor nem.
Mi teljesen normálisak vagyunk a takarítónővel munkahelyen. Szerintem több megbecsülést kap mint néhány kolléga a másiktól.
Előző albérletemben is volt takarítónő akit 1,5 havonta hívtunk és elbeszélgettünk vele, míg takarított mi mosogattunk, meg ilyesmi.
Köszönöm a válaszokat. Igazából itthon is szeretek takarítani, igényes is vagyok. De főállásban még nem csináltam. Valószínűleg ez is megterhelő lehet.
Ami még fontos, hogy nem itthoni munka, hanem külföld. Kiemelkedő fizetésért. Nem nyugat-európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!