Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Igaza van a kollégámnak,...

Igaza van a kollégámnak, tényleg nem kéne kedvesnek lennem vele?

Figyelt kérdés
Jöttek hozzánk tanulók gyakorlatra. Van köztük egy fiú (20 éves), enyhén autista. Az anyukájával jött be az első nap és én igazítottam útba őket, sokat beszélgettem a nővel. Mondta, hogy ez pont a fiának való szakma, a betegsége miatt, mert nyugodt környezet, stb.. mondtam neki, ha bármi segítség kell szóljanak nyugodtan. Első nap végén átmentem a fiúhoz, megkérdeztem milyen volt az első nap, hogy érezte magát. Barátnőm szerint nem kéne ennyire foglalkoznom vele, mert egy nap a munkatársam lesz és akkor konkurencia lesz. Lehet pont ő fog kitúrni a helyemről... igaza van? Tényleg nem kéne barátkoznom vele?
2019. dec. 29. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy ilyet írok így ismeretlenül, de nagy baj van a barátnőddel ha egy autista fiúra is féltékeny. Egy autista soha nem fog kitúrni sehonnan, nem fog átverni. Amúgy se értem a logikát. Senkinek nem szabad segítenened mert mi lesz ha... ?
2019. dec. 29. 12:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, az ő logikája pont ez. Mi osztálytársak voltunk anno, onnan ered a barátság, de egyébként rám is féltékeny lenne. Sőt, néha az is, ha jobb munkát kapok vagy iskolában jobb jegyet kaptam, stb... Csak én ezt már megtanultam kezelni. Én 3 éve végeztem, én is voltam újonc és tudom milyen érzés, főleg olyannak aki visszahúzódóbb, félénk, halkszavú mint ez a fiú. De nyugodt vagyok mert az én oktatómat kapta, aki tudom hogy oda fog figyelni rá, nagyon jó tanár.

Egyébként én L/24 vagyok.

2019. dec. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!