Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A pincéreknek kettő dolguk...

A pincéreknek kettő dolguk van, kedvesnek lenni és kihozni az ételt, a 90%-uk miért nem képes ezekre?

Figyelt kérdés
Tudom erős kijelentés, de nekem akkor is ez a saját személyes tapasztalatom. Az utóbbi 10 éttermi vacsoránál 10-szer nem sikerült kihozni a rendelést. A mai "ebéd" volt a csúcs, 6-an ültünk be barátok, elmondtuk ki mit szeretne enni, felírták, fél óra múlva hoztak 5 ételt, az enyémet nem. 15 perc után megkérdeztem hogy mikor hozzák ki az enyémet és kiderült hogy nem is kezdték el még készíteni, mert nem vették fel a rendelésem. A szomorúbb az volt hogy rögtön elkezdtek flegmázni, hogy én nem adtam le a rendelést, "máskor meg ne jöjjek be csak egy kólára, itt enni is kell. "
2019. júl. 27. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Annyira nincs ember hogy 8 àltalànost végzett embert is felvesznek pincérnek sajnos. De aki megcsinàlta a pincér szakmàt attól se kell csodàt vàrni. Ezek nem okosak. Kivéve azok akik azért pincérkednek mert tanulnak is mellette de amint megvan a diploma lépnek is màshova. Azok szoktak értelmesebbek lenni.
2019. júl. 27. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán már kiveszett belőlük a kedvesség ilyen formában. Talán napi 10 órákat dolgoznak, hétvégén is, mert nincs ember.

És a pincérhez is elhivatottság kellene, szakmaszeretet, de biztos van, aki kényszerből csinálja.

2019. júl. 27. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Fáradtak,túlterheltek,alulfizetettek+a java lelépett külföldre.Aki utálja a munkáját,attól ne várj sokat.
2019. júl. 27. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, dolgoztam felszolgálóként, a legtöbb betérő vendég egy büdös paraszt volt, csettingettek nekem, beszólogattak, utána már nem mindig tud kedves lenni a pincér. A vendégeknek miért esik nehezére normálisnak lenni? Oda-vissza játék ez.

Akiket én ismertem pincérek nemhogy buták nem voltak, hanem értelmesebbek, mint némelyik diplomás beképzelt. Csak ők már vagy nem itt, vagy már nem dolgoznak ebben a szakmában.

Nem tudom hol jártál, de elég szomorú, hogy ezt tapasztaltad.

2019. júl. 27. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem a pincér dolga megfőzni a vacsorád.

Nem csak őt kell szidni, ha minden áron panaszkodni akarsz.

2019. júl. 28. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:

"Nem a pincér dolga megfőzni a vacsorád."

?

2019. júl. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!