Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy újabban a pincéreknek is táblagépen kell rögzíteni a rendelést?

Figyelt kérdés
Én jártam sűrűn étteremben, de csak most tapasztaltam ezt. Szerintem hülyeség mindent digitalizálni, vagy hogyan mondjam. A papíron könnybe felvenni a rendelést, kijavítani aztán bedobni a konyhába. - Szerintem
2018. máj. 30. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Nekem az a véleményem hogy nem kell mindent digitalizálni.

Most pl. vendéglátásban nem egyszerűbb egy toll meg egy egy kis jegyzettömb?

Jó most pl. egy géphez alkatrészt azt jobb számítógépen tervezni pl. de mindent nem lehet.

2018. máj. 30. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Csak a folyamatot nehezíti , melléüt vagy rendszerhiba és sokkal többet valamiből vagy mást hoznak ki .Egyszerűen marhaság , postán is a sorszámkérő a megszokott egyszerű helyett digi kijelzős érintőképernyős , törik hevül lefagy stb ...
2018. máj. 30. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem lehet, hogy így akarja ezt is ellenőrizni a NAV? Bár ahhoz mindenképp online felület kell a tableten.
2018. máj. 30. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Semmit. Nem èrdekel.

Amúgy ez a jövő csak mèg pàran csodàlkoznak rajta.

Nem a 60-70-80-90-es èvekben èlünk.

Elmúlt jócskàn a 2000-es èv is.

Haladnunk,fejlődünk.

2018. máj. 30. 17:21
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
4-es, a fejlődés nem egyenlő azzal, hogy megnehezíted a saját életed...
2018. máj. 30. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

A #4-es válaszolónak igaza van, mert fejlődni fejlődünk... Csak éppen javarészt negatív irányba.

De éljen a digitalizálás, a pörgés, a kényelem... Az emberek meg éljenek lélek nélkül, szigetelődjenek el egymástól, és lazuljanak a kapcsolatok.

2018. máj. 30. 17:42
 7/12 A kérdező kommentje:

egyetértek az ötössel. Maximálisan.

Amúgy ez a NAVos felvetés..hát nm tudom, pénzforgalmat megértem ha nézik, de miért jó nekik, ha tudják, hogy csirkefalatkát ettem krumplival? Szerintem ennek semmi köze semmi hatóságnak.

2018. máj. 30. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem jön be se az, hogy nekik is ezt kell használni, se azt, hogy mindenhol megjelennek ezek a tapizós csodaxarok.
2018. máj. 30. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:

#5#

Nagyon buta vagy!

2018. máj. 30. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar.

A fejlődés elleneseknek 2 ok, amit talan meg lehet érteni: ha nem feclin, hanem számítógépen rögzítik a rendelést, akkor a tulajnak rendelkezésre áll egy kimutatás, hogy melyik étel mennyire fogy, anyagrendelés és étlapon tartas miatt is jó. Másrészt minden rendelés rögzítésre kerül, így nem tudják saját zsebre eladni a beosztottak.

2018. máj. 31. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!