Nem vagyok a munkahelyemen szakszervezeti tag, ezèrt nem hallják meg, amit mondok. Mással is volt ilyen?
Ha csak viragcsokrot adnanak, akkor + az lenne a baj, mondvan, "csak ennyire futotta"?
Jo lett volna ezt a cegnek elöre lekommunikalni, hogy hany ev - mennyi jutalom. Azonban husz evvel ezelött senki nem gondolta még, hogy lesz olyan munkas, aki akar 5 evig is kibirja egy helyen.
Nem tudom mit nem lehet érteni...
A kérdező munkahelyén a már régóta, mondjuk 20 éve ott dolgozók le vannak szarva, az új dolgozóknak meg a szakszervezeti tagoknak ki van nyalva a feneke.
Szerintem ez azért van, mert azt hiszik a régóta ott dolgozók már úgysem állnak tovább, az újakat meg ott kell valahogy tartani.
Akkor: Csak azokat veszik emberszámba a kérdező munkahelyén akik szakszervezeti tagok, a többiek le vannak szarva. A számítógépes nyilvántartást jelképesen arra érti, hogy a többieket annyira leszarják, hogy ők be sincsenek írva (a nyilvántartásba).
Továbbra sem tudom, mit nem lehet ezen érteni.
"Nem tudom mit nem lehet érteni...
A kérdező munkahelyén a már régóta, mondjuk 20 éve ott dolgozók le vannak szarva, az új dolgozóknak meg a szakszervezeti tagoknak ki van nyalva a feneke.
...
Akkor: Csak azokat veszik emberszámba a kérdező munkahelyén akik szakszervezeti tagok, a többiek le vannak szarva. A számítógépes nyilvántartást jelképesen arra érti, hogy a többieket annyira leszarják, hogy ők be sincsenek írva (a nyilvántartásba).
Továbbra sem tudom, mit nem lehet ezen érteni."
Te is csak tippelgetsz, hogy vajon miről beszél, vedd már észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!