Ki hogyan oldja meg az energia-szükségletét, hátrányát?
8 órát dolgozom. Hazaérvén,nem marad energiám semmire sem. Egyszerűen még lefeküdni sem tudok a barátommal.
Ajánlották nekem egy kávéfajtát,arabica a neve,mert az ilyen instant vagy olcsóbb kávék mind megpörgetik a szívem,állítólag az nem. Vagy a Zöld teát.
Ti hogy oldjátok meg ?
Mesterségesen nem lehet? Van koffein tabi,de az is megpörgeti a szívem.
SOSEM kávéztam.
Nyújtott hatású koffeinről nem hallottam még.
Miért fáradsz el? Pajzsmirigyed rendben?
Szereted a munkád, neked valo?
A koffeintől ne remélj megoldást, az megpörget az elején amíg hozzá nem szokik a szervezeted utána meg már a mostani szinted fenntartásához is innod kell majd.
Próbálj meg egészségesebben táplálkozni, 7-8 órát aludni meg a munkádba minél jobban belejönni, hogy ne fárasszon le annyira. Esetleg ha nagyon kóros a fáradtság akkor menj el dokihoz.
Rendesen eszek, alszok, és edzek. Az edzés eleinte nehéz, de utána az energiám többszörösére nő. Sokkal jobban is érzem magam, az agyam teljesen máshogy jár - nem gondolok túl semmit, hanem ilyen relaxált módban vagyok, energikusan.
Egy reggeli futás szuper, de egy keményebb edzés mégjobb. Kávé helyett ha fel akarok ébredni hidegzuhanyozom, az olyan adrenalin löketet ad hogy azonnal készen állok a napra, és egészséges is.
Másrészt, olyan dolgokat csinálok, vagy olyan hozzáállásal nézem a világot, ami jó, motivál. Ilyenkor kedvem van csinálni, menni, és energiát nyerek. Voltak napok amikor felkeltem, és semmihez nem volt se erőm, és egész nap aludtam. Azért, mert depressziós voltam.
Volt amikor Vega voltam rövid ideig, az nagyon jó volt. Nagyon sok energia, tiszta gondolkodásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!