Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mekkora fizetéssel lennél...

Mekkora fizetéssel lennél elégedett?

Figyelt kérdés

Reális összeget írjatok légyszi.

Én már olyan 220.000 Ft nettóval elégedett lennék.

(irodai melós vagyok) 28/F

2019. dec. 25. 12:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
200-220 körül van a nettóm, plusz 60 körüli borravaló. Nettó 300nak örülnék, plusz a borravalónak.
2019. dec. 25. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván mindig mindenki többel, mint amit keres.

Én most programozó egyéni vállalkozóként 800 körül keresek, egy átlagos hónapban albérlettel együtt 300 körül költök nagyjából. Sőt, inkább kevesebbet. Tehát mondhatni elégedett vagyok egyrészt, de akkor utána belegondolok, hogy mennyibe kerül a fővárosban egy normálisabb pici lakás, mennyibe kerül(ne) egy autót fenntartani, mennyit kellene félreraknom nyugdíjra (mert nekem állami lényegében nem lesz), mennyit kellene félreraknom egészségügyi ellátásra (mert szerintem ez se lesz 10-15 év múlva még olyan se mint most), nincs lényegében táppénzem se ha beteg vagyok, nincs fizetett szabadságom és akkor még nincs is gyerekem, tehát rá sem kell költenem...

Arra akarok kilyukadni, hogy nyilván szemellenzős lenne azt mondanom, hogy én ezzel nem vagyok elégedett, de ha 2x ennyi pénzem lenne, annak is látnám a helyét hosszú távon. És ezzel szerintem mindenki így van.

2019. dec. 25. 15:36
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Én orvosként azért az EÜ ellátás miatt nem aggódnék. A magyar EÜ alapvetően nem olyan rossz. Az egyetlen probléma vele, hogy tetü lassú maga a szakrendelésre bejutás, ezért kellene pont a háziorvosokat megbecsülni, mert ha meg tudom oldani a problémát, akkor nem küldöm tovább.

Most kicsit bizakodó vagyok, hátha lesznek pozitív változások, már az is tök jó, hogy ezzel a mostani TB húzással a potyautasok kikerülnek a rendszerből. Rohadt idegesítő amikor a nulla TB-t fizető cigány hőbörög, hogy neki bizony ez meg az jár. Jár a francokat.

2019. dec. 25. 16:04
 14/22 Katolikus plébános ***** válasza:
93%
Teljesen elégedett vagyok.
2019. dec. 25. 16:28
 15/22 A kérdező kommentje:
800 ezres fizu mellett miért albérletben tengődsz?
2019. dec. 25. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"800 ezres fizu mellett miért albérletben tengődsz?"

Pár dologért.

1. Viszontlag jó áron, ismerősön keresztül van egy normális, jó állapotú garzonom (havi 100 plusz rezsi).

2. Ha vennék lakást, akkor azt valószínűleg hosszú távra venném, legalább másfél-két szobásat, de horror áron mennek. Plusz igazából nincs stabil kapcsolatom se, abban sem vagyok biztos, hogy a jelenlegi városomban képzelem el a jövőmet.

3. Vállalkozóként macerás hitelt felvenni, nem is számítják be a teljes jövedelmemet. Plusz vagyok olyan idióta, hogy még hiszek egy "árkorrekcióban" az ingatlanpiacon... (Mondjuk ha jól megy, akkor kb. 3 év múlva tudnék venni hitel nélkül is valamit.)

2019. dec. 25. 16:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
@15 Nem mindenkinek fétise a saját ingatlan, magasan képzett emberként meg jó eséllyel laksz 4-5 országban mire eléred azt a karrierszintet, amire vágysz.
2019. dec. 25. 21:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Nettó 300-350.
2019. dec. 26. 00:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Nettó 300 körül keresek most + 100 körül másik munkahelyen maszekolok, ha egy helyen megkeresném a 400-450 jó lenne.

28/F

2019. dec. 26. 09:10
 20/22 anonim ***** válasza:

2100 eurót keresek de napi 15 órát dolgozok szóval kb 3000 eurót kéne keresnem hogy megnyugodjak....

23/f

2019. dec. 27. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!