Munkatarsam ugy dolgozik szamitogep elott, hogy kozben dragonballt nez kis ablakban (fulhallgatoval). Kirugnatok?
Leírnád, hogy szerinted mi volt a rabszolgahajcsárság a válaszomban?
Az, hogy tőled és a rajzfilmezőtől is azt várom el, hogy a saját feladatait lássa el proaktívan? Ha csak ennyi a bajod, akkor igen, rabszolgahajcsár vagyok, vállalom...
El kell hogy keserítselek. Ezek szerint mégse ismersz:)
De mindegy, neked most úgy is mindenki gonosz lesz, aki nem együtt háborog a csúnya, rossz kolléga miatt aki rajzfilmet néz, miközben te nem tudsz kitalálni valamit naplopás gyanánt, csak a másikat mustrálni:)
Nalam is mindig megy/ment valami millioszor latott sorozat az egyik monitoron kicsiben. Mar fejlesztokent is igy volt tizensok eve, es maig igy van - mar vezetokent.
Tolem akar teljes kepernyon is mezheto, ha vakon tud kodolni, ugy hogy meg az IDE-t sem latja. :) Amig a munka megvan, teljes a szabadsag.
Dehogy rugnam! Elkernem tole!
En is tudok multitaskingolni!
Ha megcsinalja es jol a melot akkor hagyni kell!
Mondanám, hogy amíg jól végzi a munkáját, addig nem, de kétlem, hogy jól végezné a munkáját, igazán koncentrálni tudja..
Bár ki tudja..
Amikor adminisztrátorként dolgoztam, nyáron diákok csináltak ilyesmit és hát kellett dolgoznunk utánuk...
A válaszolókat meg megint nem értem.
Emberek vagyunk, ezért látjuk a magunk körüli világot, gondolataink vannak, óhatatlanul véleményt formálunk, gondolkozó lények vagyunk.
Elmagyaráznátok, mi a rossz abban, ha valaki névtelenül feltesz egy ilyen kérdést?!?!???!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!