Mit tegyek? SOS
Nem találtam ennek a kérdésnek megfelelő kategóriát, úgy hogy ide írom.
Vagyonőrként dolgozom egy cégnél. Nem rég az egyik munkatársunk felmondott és most egy újat keresünk magunk mellé.
Volt is egy jelentkező, január 1-el kezdene.
Viszont ma bejött hozzám az új ember és rá akart venni, hogy jelentsem fel a főnököt az adó hatóságnál (elmondása szerint azért, mert nincs minden rendben a cégnél, szabadság, táppénz, stb - ez annyira nem is lényeges) Azt mondja, hogy névtelenül lehet bejelentést tenni, de kérdezem én, akkor miért nem ő teszi meg? Miért akar rábeszélni? Nem kell észkombájnnak lenni ahhoz, hogy az ember rájöjjön. Hogy én maradjak trutyiba ha ez kiderül - már pedig kiderülne.
A kérdésem pedig, hogy mit tegyek? Szóljak a főnöknek, hogy milyen embert akar ide felvenni?
Ha szólok én leszek a helyi spicli, de ha nem szólok, és később valami galiba lenne, lehet, hogy rám fognák, hogy én jelentettem fel.
Ti mit tennétek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!