Van valami értelme Budapesten nettó 200 alatt AKÁRMILYEN állást meghirdetni, amikor úgysem lesznek jelentkezők ezekre a munkákra? Éhenhalni nem elég ez az összeg
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 15:15
21/28 anonim válasza:
én 20 pályán eltöltött évvel 2 szakirányú diplomával olyan 120 nettó körül kapok, és örülök mint majom a farkának hogy ez is van egyáltalán van állásom.
ha ez nem lenne, még minimálbérért is elmennék csak leygen valami. máshova úgyse kellenék.
ha valakit érdekel hol ennnyi a bér diplomával: szoc ágazat
22/28 anonim válasza:
Ha választani kell a semmi és a nettó 200 alatti fizetés között nyilván az utóbbit fogja választani aki nem akar éhező hajléktalan lenni.
23/28 anonim válasza:
Hát és erősen kérdés az átlagembernek van -e miből választani. Mert ha csak 200 alatti melókból válogathatok és még ott is vért kell hugyozzak hogy valahova felvegyenek ott.... ott nincs miről beszélni
24/28 anonim válasza:
Éjszakai takarítókat keresek bruttó 291000 Ft bérrel, ha. 3 hónap próba időn túl lép, a bér bruttó 319000 Ft +10000 ft cafeteria szép kártyán. + egyéb jutalmazás ha jól dolgozik. Idén egyetlen tartósabb embert sem sikerült felvenni, pedig volt 17 jelentkező, csak az egyik telephelyre, nagy részük el sem jött az első napra, sem, vagy 1-2 műszak után felmondott. 9 telephelyünk van Budapesten, mind hasonló tapasztalatokkal munkaerő kapcsán. Más cégekhez képest nem rossz bér ez, és már 200 nettó felett vagyunk, de nincs ember.
25/28 anonim válasza:
Két ember fejenként nettó 150-ből ki tud jönni. Mi kb 200-ból jövünk ki 2 gyerekkel, ebből 30 ezer hitel, ha a hitel, bérlet több lenne,akkor is kijönnénk. Tudnánk élni, nem jutna extrákra,de efy ideig elmenne.
26/28 anonim válasza:
"Két ember fejenként nettó 150-ből ki tud jönni. "
Én egyedül 120ból jövök ki és még élek, itt vagyok! BP
27/28 anonim válasza:
Én 135-ös nettóért dolgozom tanárként, de csak addig, amíg külföldön nem találok rendes állást.
Itthon nincs esélyem, az albérletet fizetni is alig bírom, pedig egy penészes gödör.
28/28 anonim válasza:
Saját lakással havi 40 ezerből ki lehet jönni Budapesten. Váháhá
Párizsi + kenyér + kóla +csipsz
Aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!