Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez mennyire lehetigaz?

Ez mennyire lehetigaz?

Figyelt kérdés

Jövötöl új munkahelyen kezdek es a kisfönök aki folyton csipkelödöttvelem es viccelt neha eleg vastagonis, de mindig vettema lapot kiveve mikor duzzogtam

Ma felrevont hogy senki ne lassa es megölelt mondta hogy nagyonkedvel es nagyonfogok hianyozni

Arra gondoltam hogy biztos csak fontoskodik

Mondta hogy smsezzek majd stb

2019. dec. 17. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő ilyen, ha nem szemétmódon csipkelődött, akkor néha érdemes tartani a kapcsolatot, sose tudni mikor jön jól
2019. dec. 17. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz .
2019. dec. 17. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azzal csipkelődök, akit kedvelek és aki jobban ismer / viszonylag közel áll hozzám, a többiekre nem pazarolnám az energiám. Simánkedvelhet, csak ilyen a humora. Mondjuk személy szerint félidegennel, kollégánal mondjuk nem csipkelődnék, mert az csak félreétéshez vezet, de nem mindenki tudja hol a határ.
2019. dec. 17. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Munka mellett még járj esti iskolába, a helyesírásod kb a fekete Pákó szintjén van...
2019. dec. 17. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
A csipkelődés könnyen lehet a szeretet jele, ez szeirntem egy őszinte és igaz reakció volt és kész.
2019. dec. 17. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!