Ez mennyire lehetigaz?
Figyelt kérdés
Jövötöl új munkahelyen kezdek es a kisfönök aki folyton csipkelödöttvelem es viccelt neha eleg vastagonis, de mindig vettema lapot kiveve mikor duzzogtam
Ma felrevont hogy senki ne lassa es megölelt mondta hogy nagyonkedvel es nagyonfogok hianyozni
Arra gondoltam hogy biztos csak fontoskodik
Mondta hogy smsezzek majd stb
2019. dec. 17. 16:04
1/5 anonim válasza:
Ő ilyen, ha nem szemétmódon csipkelődött, akkor néha érdemes tartani a kapcsolatot, sose tudni mikor jön jól
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz .
2019. dec. 17. 16:25
3/5 anonim válasza:
Én csak azzal csipkelődök, akit kedvelek és aki jobban ismer / viszonylag közel áll hozzám, a többiekre nem pazarolnám az energiám. Simánkedvelhet, csak ilyen a humora. Mondjuk személy szerint félidegennel, kollégánal mondjuk nem csipkelődnék, mert az csak félreétéshez vezet, de nem mindenki tudja hol a határ.
4/5 anonim válasza:
Munka mellett még járj esti iskolába, a helyesírásod kb a fekete Pákó szintjén van...
5/5 anonim válasza:
A csipkelődés könnyen lehet a szeretet jele, ez szeirntem egy őszinte és igaz reakció volt és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!