A Burger Kingben mennyire veszik komolyan a heti min.20 órát? (Diákmunka)
Nagyon, hiszen alatta nekünk nem éri meg téged foglalkoztatni.
De nem kötelező itt dolgoznod!
4.-nek igaza van!
Ne menj oda dolgozni. Vegyél példát a Gyakori válaszolóiról, hiszen az itteni válaszolók már 11 évesen vállalkozók voltak, vagy 13 évesen a NASA szakértői, havi 4,5M-ért. Böff.
Hát ha vinni akarja valaki valamire akkor nem érheti be a burger kinges műszakvezető állással
Az elején komolyan veszik. De miután be vagy tanítva és amúgy sincs elég ember így "lenyelik" ha bejelented hogy "bocsi, most ennyit tudok jönni". Jön majd rá a válasz hogy "akkor sajnos nem tudunk foglalkoztatni, tudod ez egy munkahely, ezt komolyan kell venni, nem muszáj itt dolgoznod. De ha azt mondod rá hogy oké, akkor amit be vagy írva még ledolgozod és utána akkor vége is akkor figyeld meg hogy meg fogják tudni oldani hogy be bírj járni ahogy neked jó, mert nincs kb ember.
Nem burgerben vagyok hanem mekiben. De én se tudom tartani a heti 5 napot csak heti 2-t vizsgaidőszakban. Nem tetszett a vezetőségnek de inkább elfogadták mikor azt mondtam hogy nem gáz akkor kilépek.
Lehet utálni, de nem ér nekem annyit egy gyorséttermi munka hogy csússzak miatta az egyetemen. Ha innen kitesznek akkor a következő félévben kezdek eggyel arrébb. Úgyis kell az ember mindenhova. Hozzánk is. Mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!