Csak szerintem volt ez durván bunkó dolog a lány részéről?
Figyelt kérdés
Átkerült egy lány a mi részlegünkre, tegnap volt az első napja itt. Néhányan már ismerték mivel nem új dolgozó, de a legtöbbünknek új arc volt. Senki se várta el, hogy mindenkihez odamenjen bemutatkozni, hisz sokan vagyunk meg nem is a közvetlen munkatársam. Szóval egy kollégával álltunk a folyosón és mikor elment előttünk a kolléga leszólította, hogy megkérdezze ideglenesen jött át vagy végleg. Erre a lány nagy mosolygósan mondta, hogy végleg és bemutatkozott, aztán beszéltek még pár mondatot. A lány úgy tett, mintha én ott sem lennék, rám se nézett nemhogy bemutakozott volna. Szerintem ez egy "új" dolgozótól elég bunkó dolog, így az első napon.2019. dec. 10. 20:14
11/13 anonim válasza:
Szerintem a lánynak kellett volna nyitnia, vagy neked úgy bemutatkoznod neki, hogy érezze mennyire kínos amit csinál.
12/13 anonim válasza:
Én speciel őszintén leszrom h kikkel dolgozok együtt. Alapvetően kedvelem az embereket, de ha valaki nem jön oda, hozzám, nem kezdeményez, akkor én sem fogok. Miért kéne mindenkivel kapcsolatba lépnem. Rengeteg ember van a világon. Ha akarnék se tudnék mindenkivel lepacsizni. Egyszerűen mások az emberek ennyi. Miért probléma az h valaki nem olyan mint te?
13/13 anonim válasza:
Hozzánk mindig a főnök szokta behozni az újoncot, és bemutatja nekünk, hogy ő itt kicsoda, aztán odavezeti ahhoz, aki betanítja majd. Ha én vagyok az, akkor kezet nyújtok neki és bemutatkozok, akkor is ha látom, hogy kis félénk és zavarban van. Nem fogok várni direkt, hogy ő tegye meg az első lépést, hisz csak így tudja megtanulni, ha látja a másiktól, hogy hogyan kell csinálni. Én ilyenen biztos nem akadnék ki, az én tűrőhatárom egész máshol van. Az első alkalomkor az ember fél, ideges, zavarban van, hibázhat. Az hogy milyen kolléga, majd a jövőben fog kiderülni.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!