Jövőre tényleg csökkenni fog a szabadság a munkavállalóknak?
Figyelt kérdés
Ma mondta az egyik kollégám, hogy hallotta, jövőre változás lesz ezzel kapcsolatban. Mindenkinek csökkenni fognak a szabadnapjai. A felesége pl 10 nappal kevesebb szabadságra mehet majd. Rákerestem a neten, de nem találtam erről semmit.
Nekem idén 21 nap járt, ha 10-et elvesznek, kb egyenlő a nullával.
Tud valaki valamit erről?
25N
2019. dec. 10. 13:20
11/15 anonim válasza:
Én meg egyszer azt olvastam, hogy a kocsmákban be fogják szüntetni a szeszesital árúsítását. A szupermarketekben sem lehet majd többé kapni. Csakis a nemzeti italboltokban, azok is csak munkanapokon lesznek nyitva napi 2-3 órát. Annyi igazságtartalma volt, mint annak, amiről a kérdésedben írsz.
12/15 anonim válasza:
Ez kizárt, gondolj már bele, ezzel az eggyel bármelyik párt bukna bármilyen választást.
13/15 anonim válasza:
Szia! En mar 2020bol irok, a jovobol! Nem tortent ilyen valtozas.
Udv.
14/15 A kérdező kommentje:
Észrevettem a bérjegyzékemen, megnyugodhatsz.
Én nem tudom mit beszélt tavaly ez a kolléga, de most is rémhíreket terjesztett a vírusról is.
2020. márc. 18. 08:18
15/15 anonim válasza:
Mindig csak hiteles forrásból értesülj. A kollégád nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!