Kaptok 13. havit ajándékba? Tőlünk idén vették el, rendesen le is esett a morál és a létszám is
"Lapogathatja a saját vállát a munkaügyi központ bejáratánál a 3897-es sorszámot másik kezében "
???
Már miért is? Volt aki úgy ment el innen, hogy még le se telt a felmondás már aláírt másik helyen.
Volt aki letelt a felmondás és másnap de szó szerint másnap már kezdett is.
Manapság nem jellemző (ha képzett emberekről van szó) hogy 3000. a munkaügyi hivatalban (ami mellesleg ebben a formában 2012ben megszűnt....)
Ma felmondok jövő héten kezdek másutt.

"Szerencsére te erről semmit nem tudsz,"
Az a sok hentergő annak büdös a munka. A mi cégünk raktárost égen földön alig talál, azonnal be lehet lépni nem kell semmi, 8 általános erkölcsi és fizikai teherbírás.
A bér nem sok, bruttó 210 + pótlék. Alig van ember.
Tessék, az utcán hentergés miatt ide lehet jönni.
Csak aztán itt csinálni is kell ám valamit.
Az úgy már nem lesz jó a sok hentergőnek.

Kérdező, hol laksz?
Én is raktárban dolgozom, 320 000 nettó, évi 250 000 SZÉP kártya, most 100% 13. havi fizu, karácsonyi buli, munkaruha, cipő, rendezvények, külföldi út, napi tea/ásványvíz, gyümölcs, benzinpénz/utazástámogatás.
"Kérdező, hol laksz?
Én is raktárban dolgozom, 320 000 nettó, "
Bp de kösz van állások és nem megyek el raktárba se 300-ért se 3x 300-ért se.
Nem keresek 300-at egyébként nem nettóban még bruttóban sem, de nem is vagyok raktárban.

"Miért nem keresel jobban fizető állást, ahol van 13. havi fizetés is?"
Hol írtam hogy nem azt teszem? Azt teszem.
nem hajt a tatár van helyem nem kell mindenáron valami. Meg aztán így dec közepén nem sok szansz van jan végéig kb a fű se nő sehol.

Azt hittem egy nap alatt van másik munkahely. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!