Érheti az embert megaláztatás, ha rendesen végzi a munkáját?
Simán.
Bármikor leszaszhatnak más hülyesége miatt, akár teljesen igazságtalanul is. Tudnék mesélni.
Simán.
Ha valaki meg akar találni akkor megtalál, én is kaptam már meg, hogy sosem megyek ki cigiszünetre és csak dolgozom. Azt persze nézte az illető, hogy 10-15-60 perccel hamarabb elmentem, miközben k óránként 15-20 percet elcigiztek, közben ebédszünet, bolt.
Igen, sajnos Magyarországon ez a jellemző, sok helyen.
Velem is megesett már.
Nem sokat számít, ha kidolgozod a beledet, ha ugráltatnak, mint a cirkuszi majmot,és Te megteszed, ha becsületes, szorgos vagy: bármikor rád húzhatják a vizes lepedőt.
Biztos hallottad már ezt a mondást: Mindig azt a lovat ütik, amelyik húz.
Néha úgy veszem észre, hogy aki xarik a munkába, nagyhangú, illetve legfőképp ügyesen tud nyalizni, az többet ér.
Csak akkor érhet megalàztatàs, ha becsületesen végzed a munkàdat.
Büfében dolgoztam, még 10 emberrel, ebből 3 a főnököm volt. Csúcsforgalom volt, megàllàs nélkül csináltam 2 ember munkàjàt, és hátra küldtek nekem egy sràcot segíteni, aki kijelentette, hogy ő nem fog a kezem alá dolgozni, mert neki nincs kedve és kiment cigizni 20 percre.
A párom ezt làtva, elkapta a srácot és megfenyegette, hogy ha nem segít nekem megrugdossa, ezután a srác meg elment reklamàlni a főnöknek, hogy mi ketten mit képzelünk. A főnök azt mondta nekem és a pàromnak, hogy neki mindhármunk munkája tökéletes, és az egész balhèról Én tehetek. Azt, hogy miért azt nem indokolta. Végül hozzátette, hogy itt pénz forog kockàn, szóval dolgozzunk. A "segèdem" visszaült mögém semmit nem csinálni, a többiekkel pedig dolgoztunk, mint az ökrök. És még fizut is ugyanannyit kaptunk. :)
Sajnos igen!
Ha a főnököd épp rosszkedvű vagy csak "motiválni akar", más balhéját is rád húzza, olyankor ha tisztázni akarod a helyzetet, hogy meddig tart a te jogköröd, akkor egyből csak "mentegetőzöl". Így van ez a takarítótól kezdve a felsővezetésig. Alig várom hogy emigráljak innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!