Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek kamu ez az allashi...

Szerintetek kamu ez az allashirdetes?

Figyelt kérdés
Szeretnek legiutaskisero lenni de nagyon furcsanak tartom ezt a hirdetest. Altalaban a legitarsasagok nem igy toboroznak, illetve a ceg aki feladta a hirdetest nincs rola semmi. Nektek mi a velemenyetek rola? [link]
2019. dec. 4. 12:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nekem nem dobott ki semmit, illetve nem talált
2019. dec. 4. 12:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen az a tervem, csak felkeltette először az érdeklődésem a hirdetés.. aztán átgondolva inkább hagyom
2019. dec. 4. 12:44
 13/24 anonim ***** válasza:
#6 igen, ez nekem is fura, a stewardess kepzes vagy 2 eves, erettsegi kell hozza, ez nem olyan munka hogy felvesznek es majd megtanulod munka kozben
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint ugyanez a hirdetésszöveg fenn van itt is, egy MÁSIK CÉG neve alatt:

[link]

INFINITY HR LTD - de ez az egyetlen hirdetésük itt...

Gyanítom, hogy majd előre pénzt kérnek, aztán ha nem felelsz meg az interjún, akkor buktad.

15/24 anonim ***** válasza:
100%

Még a gép típusa is hibásan van leírva a hirdetésben....

Boeing helyett Boing - és ez tökegyformán mindkét helyen...

2019. dec. 4. 12:46
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem kell iskola es kepzes mivel amit itt Magyarorszagon tanulsz nem fogjak elfogadni egy Emiratesnel. Minden legitarsasag sajat kepzest indit amin vagy megfelelsz vagy nem. Mindossze interjura kell elmenned es megfelelni azon belul a felteteleknek (4-5-6 koros interju) es ha ezen atmesz akkor johet a kepzes (amit a legitarsasag intez)
2019. dec. 4. 12:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom Ráérek :)
2019. dec. 4. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
#16 ezt nem tudtam, bocsi.
2019. dec. 4. 13:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Ezert gondoltam, hogy jo lesz ez :D de nem! Koszonom a felvilagositast mindenkinek.
2019. dec. 4. 13:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy másik néven hirdetik ugyanezt nagy ívben kerüld el, mert nagy valószínűséggel lányokat és fiúkat akarnak bepalizni kéjelgő munkára.

Amúgy a cégjegyzék keresőbe csekoltam mindegyik oldalt, amire hasonló találatokat dobott de nincs ilyen nevű, ha lenne, akkor a másik cégnevük is szerepelne ott, de nem.

Felejtős!

Ráérek tanácsát fogadd meg!

Szívesen! Örülök, hogy tudtunk segíteni.

2019. dec. 4. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!