Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért dobja el a főnöknő az...

Miért dobja el a főnöknő az előző napi ételeinket a munkahelyen? Ti szólnátok neki?

Figyelt kérdés
A napokban maradt ott keksz,két nap múlva a kukába tálaltam pedig semmi baja nem volt.Amit ő vett kekszet nem dobta el,ma fogyott el.Tegnaprol édes kiflik maradtak ott meg a kollégának sós pogácsája reggel összepakolta őket azt hittem átvitte a konyhahelyisegbe majd amikor kerestem a kukába tálaltam meg.A saját ebédjét is egyszer ami másnapra maradt.A pogácsának, kiflinek,keksznek semmi baja sincs nem értem miért kell eldobni.Ehetnek belőle mások is nincs elzárva de eldobni azért nem kellene,azért más pénzt ad ki és lehet szívesen elfogyasztana másnap is.Ezentúl kávén kívül mást nem hagyok ott vagy elcsomagolom és hazahozom.

2019. dec. 3. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Valamiért zavarja, vagy nem normális.

Egyik volt főnököm kidobta a hűtőből a maradék bolognaimat. Amit vacsira akartam megenni. Másnap lazán közölte, hogy kidobta mert zavarta.

2019. dec. 3. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nincsenek meg a feltételek arra, hogy élelmiszert tároljatok a munkahelyen és övé a felelősség, hogy ne szaporodjanak el a munkahelyen nem kívánatos élőlények, - mint egér, svábbogár, patkány, hangya. Ha a hűtőből is dobál ki ennivalókat, akkor meg azért teszi, mert néhány ennivaló nincs felcímkézve, - hogy mikor került be a hűtőbe - és fenn akar valamilyen szintű higiéniát tartani a hűtőben, - nem akar odáig eljutni, hogy "önjáró szendvicsekkel" kelljen idővel szemezgetnie.
2019. dec. 3. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

Amit nem akarsz hogy kidobjon zárd el a szekrénybe és másnap vedd elő. Én itthon sem szeretem ha csak úgy fedetlenül áll az asztal közepén a pogácsa, utána nem szívesen eszek belőle. Általában letakarom és beteszem a speizba vagy a szekrénybe. Ha az asztalon is marad akkor is letakarva.

Ha pl. kidob zacskós kekszet begumizott szájjal ami olyan helyen van hogy mondhatjuk rá el volt téve, akkor rákérdeznék hogy miért dobta ki. De ami csak úgy ott szikkad a levegőn vagy a hűtőben maradt maradék az érthető. Nálunk senki se dobja ki és olyan a hűtő, hogy én inkább nem is rakok bele semmit, mert a szagától és látványtól is elmegy az étvágyam. Illetve volt hogy egy kolléga hozott sütit, egy hétig ott állt a kisszekrényen mire kőkeményen már kidobta valaki

2019. dec. 4. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!