Miért dobja el a főnöknő az előző napi ételeinket a munkahelyen? Ti szólnátok neki?
Valamiért zavarja, vagy nem normális.
Egyik volt főnököm kidobta a hűtőből a maradék bolognaimat. Amit vacsira akartam megenni. Másnap lazán közölte, hogy kidobta mert zavarta.
Amit nem akarsz hogy kidobjon zárd el a szekrénybe és másnap vedd elő. Én itthon sem szeretem ha csak úgy fedetlenül áll az asztal közepén a pogácsa, utána nem szívesen eszek belőle. Általában letakarom és beteszem a speizba vagy a szekrénybe. Ha az asztalon is marad akkor is letakarva.
Ha pl. kidob zacskós kekszet begumizott szájjal ami olyan helyen van hogy mondhatjuk rá el volt téve, akkor rákérdeznék hogy miért dobta ki. De ami csak úgy ott szikkad a levegőn vagy a hűtőben maradt maradék az érthető. Nálunk senki se dobja ki és olyan a hűtő, hogy én inkább nem is rakok bele semmit, mert a szagától és látványtól is elmegy az étvágyam. Illetve volt hogy egy kolléga hozott sütit, egy hétig ott állt a kisszekrényen mire kőkeményen már kidobta valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!