Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen vállalkozasból lehet...

Milyen vállalkozasból lehet megélni Budapesten? És mit lehet elindítani kevés pénzből?

Figyelt kérdés
Ki akarok szállni a mókuskerékből.
2019. nov. 28. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk tudni kellene mihez értesz, milyen kapcsolataid vannak, mennyi az a kevéd..stb
2019. nov. 28. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Szélhámosság, - szolgáltatásnak álcázva. - Az a legjövedelmezőbb.
2019. nov. 28. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes, gyakorisztán népe most valahogy mélységesen kussol.

Pedig itt a Gyakorin szokott lófrálni minden milliomos vállalkozó szabadidejében, aki "5 forinttal a döngölt padlóról" indult, és már 25 évesen a hitelmentes saját háza elé parkolt be az extrás városi terepjárójával...

Ilyenkor meg, amikor egy tök normális kérdés elhangzik valahogy senki nem csap le, és osztja a tuti biznisz tanácsokat.

Bizonyára almaszedésből, meg borsókonzerv címkéző gyári melóból lett mindenki 2 emeletes 6 szobás családi ház tulajdonos...

Figyelj kérdező, nekem apám építkezési vállalkozó volt/még elvileg mindig az.

Mivel egy szar alak volt már 5 éve nem beszélek vele, és inkább nem kérek tőle semmit sem.

Amennyit 17 éves koromig láttam, az az volt, hogy valami balhéja mindig volt a munkásaival, hogy így fizet, hogy úgy fizet. Na most lehet hogy a munkásai voltak simán csak kötekedők, és akartak volna mindig többet, de én fixen emlékszem hogy apám nem egyszer próbált ilyen "dörzsöltségekre" okítani engem meg tesómat, hogy "Hát ha minden előírást betartanánk, meg mindinden kötelező papírt lefizetés nélkül szereznénk, akkor nem haladnánk".

Szóval röviden: A sikeres vállalkozó az a személy, aki még nem bukott le a NAV előtt, vagy máshol.

Ha jól bírod a stresszt, jól bírsz hazudni, és van innen-onnan egy közjegyző, vagy földhivatalos, vagy navos haver, akkor érdemes vállalkozgatni.

Jöhet az összes istencsászár béjemwés vállalkozó haragja, meg a mézes-mázos kamu sztorik hogy totál legálisan, ismerettségi tőke nélkül hogyan lett ő Közép-Európa legnagyobb xy cégének a vezetője.

2019. nov. 28. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
Coach: nagyon menő terület ma.
2019. nov. 28. 23:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyelőre valami 1 max 3fős vállalkozásra gondoltam. Nem csalásra meg mások kihasználására építve. Nem kell.nagy ház csak a számlákra meg ennivalóra jusson.
2019. nov. 29. 06:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Festek, rajzolok, észereket és lakasdekorációkat készítek, fotózom. Érdekel a gasztronómia meg az ókori törtenelem is de ezekhez nem értek és nincs semmilyen véguettségem a témában. Van 3 diplomám. De azt inkább hagyjuk mert elegem van belőlük, eddig azokat hasznaltam a munkavégzeshez és belefásultam. Valami újba szeretnék kezdeni.
2019. nov. 29. 08:55
 7/8 anonim válasza:
70%
Én szoftverfejlesztésből elég tisztességesen megélek.
2019. nov. 29. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz nem értek sajnos
2019. nov. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!