Nektek be kell majd mennetek két ünnep között dolgozni?
Figyelt kérdés
Be kell majd mennetek 27-én pénteken és utána 30-àn hétfőn a munkahelyetekre? Esetleg van még szabadnapotok, amit fel tudtok használni?2019. nov. 26. 05:41
11/18 anonim válasza:
Ha szabadságot veszek ki nem kell. A.27. Egyebkent is le kell dolgozni 14.én így az szabadnap. De nem éri meg a szabadság mert senki nincs bent ilyenkor vegre nyugi van és nem terrorizál senki.
12/18 anonim válasza:
Nekem nem, állandós kollégáknak igen.
13/18 anonim válasza:
December 20-án befejezzük, január 7-én visszaállunk.
14/18 anonim válasza:
Nemcsak, hogy be kell mennem, de még helyettesítenem is kell a kollégámat, aki szabin lesz, úgyhogy két ember munkáját kell majd végeznem.
15/18 anonim válasza:
Mi minden nap nyitva vagyunk, úgyhogy nem kérdés.
16/18 anonim válasza:
Igen. Az előző munkahelyemen pedig az ünnepnapok se számítottak ünnepnapnak. Ergo, ha nem akartál december 25-én dolgozni, a szabadságodból vonták le.
17/18 anonim válasza:
27-31-ig be kell. Egyedul leszek, es nincs sok melo, ugyhogy nem gaz. Nemreg kezdtem itt, ugyhogy nincs sok szabim.
18/18 anonim válasza:
Mi folyamatos munkarendben dolgozunk (egészségügy), úgyhogy nem kérdés, hogy megyek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!