Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tuningoltam az önéletrajzomat....

Mathias0703 kérdése:

Tuningoltam az önéletrajzomat. Hazudtam az állás interjún és hazudtam a HR-nek is. TB kiskönyvet szeretnének és azt mondtam, hogy nekem még nem volt ilyen. Lebukhatok?

Figyelt kérdés
Tuningoltam az önéletrajzomat. Azt hazudtam, hogy még külföldön dolgozom, pedig már egy éve itthon vagyok. Nem rég jelezték, hogy felvettek és szeretnék, ha leadnám a tb kiskönyvemet. Ezt megfejeltem még egy hazugsággal és azt mondtam nekik, hogy nekem még ilyenem nem is volt.Mi lehet ennek a következménye? Lebukhatok?

2019. nov. 15. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nalunk az adobevallast erdekes minden evben kerdezik nalunk a könyvelök hogy leadjak e nekem es mindig mondom leadom en, en szoktam modosittatni.
2019. nov. 15. 15:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt kellett volna mondanod hogy elhagytad azt a könyvet sajnos. De ha elhitték akkor jó van ez így is. Vagy lehet nem hitték el, csak kell az ember nagyon. Milyen munka ez?
2019. nov. 15. 15:42
 13/20 A kérdező kommentje:
November 22.-ig dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és november 25.-én kell a másik helyen kezdjek. Ez milyen szerepet játszik?
2019. nov. 15. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Itthon be voltál jelentve?
2019. nov. 15. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Már le is buktál úgyes -.-"
2019. nov. 15. 16:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak puszta kíváncsiságból... Mit jelent az, hogy tuningoltàl rajta? Miről lódítottál?
2019. nov. 15. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a leendő munkáltatódat. A hazugságaiddal elérted, hogy egy valóban értékes ember helyett téged vegyenek fel, aztán hetek-hónapok után fog kiderülni számukra, hogy alkalmatlan vagy.
2019. nov. 16. 23:31
 18/20 anonim ***** válasza:
19%
Baromság. Az utóbbi három munkahelyemre mindenhova úgy kerültem be, hogy össze vissza hazudoztam az önéletrajzomban, csak mert másképp esélyem sem lett volna eljutni az interjúig. Jó a beszélőkém, átmentem az interjúkon is, és aztán mindenhol tök jól megfeleltem. Most már jócskán millió felett jár a fizetésem, a főnökeim elégedettek, ennyi. Sokszor nem megy másképp.
2019. nov. 18. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Persze-persze.
2019. nov. 25. 22:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is hazudni szoktam. Az előző munkahelyemen azt hitték, hogy a vitorlázás a hobbim, és minden második hétvégén borkóstolókra járok.
2021. ápr. 12. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!