Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik irigylik a jól fizető...

Akik irigylik a jól fizető szakmák dolgozóit azok miért nem képzik magukat és kezdenek el dolgozni az irigyelt szakmában?

Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elvégeztem egy ma "irigy" kategóriába tartozóképzést, és totál rá×tam, mert hittem a képzőmnek, illetve előtte a coachom-nak, hogy ez jó, szuper terület. Igen, de nem olyannak, aki nem maniközpontú beállítottságú egyén...
2019. nov. 14. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert nem vonzó a szakma? Egyrészt orvos nem lehetnék, mert elájulnék állandóan. Vagy ha sokat kell stresszelni.

Erre vannak amúgy a személyiségtesztek. Vezető vagy-e vagy csapatjátékos? Egyedül dolgozol jól vagy többedmagaddal? Milyen módon állsz egy problémához? Inkább analitikus vagy vagy empatikus?

Mindenkit meg lehet tanítani zongorázni, de nem mindenki lesz Mozart.

2019. nov. 14. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!