Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri külföldre költözni...

Megéri külföldre költözni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ha van budapesten saját lakásom, nincs semmi féle tartozásom, viszont semmilyen karrierem nincs, nincs végzettségem, csak értek dolgokhoz, meg angolul elég jól beszélek, de ennyi. Jelenleg egy vállalkozónál dolgozok, ahol egész jól keresek, de 1-2 éven belül nyugdíjba megy. Amit jelenleg csinálok azt nem akarom folytatni.

Úgy érzem, hogy engem semmi nem köt ide Magyarországra (max a család, de igazából nincs olyan hű de jó családi kapcsolatunk)

Ti mit csinálnátok, csináltatok hasonló helyzetben?

26F

2019. nov. 14. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És 1 évig miből éltél?
2019. nov. 15. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Szakma végzettség (jogsid sincs ?) így hanyagolnám angliát.

Betanított szakképesítés nélküli állásoknál jobban fizat ausztia vagy németország.

Mivel van saját házad és nincs tartozásod gondolom nem kell azonnal lépned hogy pénzhez juss.

Én tavaszi tanulnám a németet ezerrel utána irány kifelé.

Húsipar raktári megló konyhai kisegítő segédmunkás (építőiparban stb) ezekre számíthatsz.

Ha egy szobát bérelsz és a többi költségben se szállsz el akkor többet félre tudsz tenni mint BP-n.

1800 euro netto alatt nem mennék el sehova.

2019. nov. 15. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Na igen, en ezert mondtam, hogy legyen valami szakmad. Mert anelkul segedmunkas lehetsz. Meg akkor is, ha jobban keresel mint Magyarorszagon, nem hiszem, hogy ezt akarnad csinalni.
2019. nov. 15. 20:14
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Ha mást nem akkor targoncás jogsit rakjon le csak CE jogsit.Azzal is többet kereshet mint 1800 euro ha van stabli A2 nyelvtudása.
2019. nov. 15. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"rakjon le vagy csak"
2019. nov. 15. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
10# voltam, egy évig a barátom tartott el
2019. nov. 16. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!