Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem akarnak az emberek...

Miért nem akarnak az emberek dolgozni?

Figyelt kérdés
A kérdést az ihlette, hogy van egy ismerősöm, aki panaszkodik, hogy nem talál embert. Lakatos munkákkal, hegesztéssel foglalkozik, rengeteg munkája van, de egyszerűen nem akarnak dolgozni. Igazából nem csak fiatalok, hanem idősebbek sem,pedig jól megfizeti őket (havi 350-400 nettó munkától függően). Ráadásul nem is Budapestről, hanem Kelet-Magyarországról van szó. A legbosszantóbb az, hogy megbeszélik pénteken, hogy ők, akkor hétfőtől dolgozik, be is jelentik, majd hétfőn nem jön dolgozni, de még nem is jelez semmit. Nem csak itt, sajnos más is panaszkodott már, hogy ő munkáltatóként korrekt akar lenni, de a másik oldalról meg nem kap semmit.
2019. nov. 5. 10:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bér, hozzáállás, a nem megfelelő csapat-emberi kapcsolatok miatt, betegség, nem megfelelő szakértelem miatt, stb.
2019. nov. 5. 21:04
 12/12 anonim válasza:
Én egy olyan ember voltam akit le se lehetett lőni. Vendéglátásban volt amikor havi 260 órát dolgoztam 16-17 évesen.Imádtam dolgozni és egyszer egy olyan helyre kerültem a szakmámban (hegesztő)ahova odamentem és konkrétan elémcsúrtak.parasztok voltak gyűlölködtek beszólogattak nem kedveltek. Nem adtam fel. A mai naig ott dolgozok immár 4 éve de minden egyes nap hányingerrel megyek be mert tudom hogy máshol se lesz másképpen.tehát én nem dolgozni nem akarok hanem ha dolgoznék akkor ki vagyok nézve meg le vagyok kezelve. Ugyhogy bemegyek szepen nyugodtan megcsinalom a dolgom aztan takarodok haza. Egy picit se fogok teljesiteni soha az eletben tobbet.manapsag mar csak a pofa szamit mindenhol . Le van szarva hogy mennyire akarsz dolgozni vagy fejlodni a szakmadban . Pofanszarnak az emberek.
szept. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!