Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 általánossal milyen munkákka...

8 általánossal milyen munkákkal kereshetek 300 ezer fölött BP-n?

Figyelt kérdés

Épp szervezem a költözést Budapestre, de ahhoz, hogy saját lakásban tudjak lakni lakótárs nélkül legalább 300 ezres fizetésre van szükségem.

Azt hallottam, hogy fent még egy takarító is 250-350 ezret keres.

Tudnátok képzettség nélküli állásokat ajánlani???

2019. nov. 1. 06:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
98%
8 általánossal minimális munkatapasztalattal nem fogsz Budapesten nettó 300+ ezres állást találni bármit is hallottál ezügyben. Persze azért lehet bízni a csodában és kívánom hogy találd meg a számításodat, de kb annyi az esélyed erre mint az ötöslottón az ötösre.
2019. nov. 1. 10:01
 22/41 anonim ***** válasza:
98%
300 körül egy kezdő gépészmérnöknek fizetnek Pesten. A helyedben én a külföldre költözésemet szervezném inkább.
2019. nov. 1. 11:59
 23/41 anonim ***** válasza:
97%

Jaj Obika...

Sehol nem fogsz 8 általánossal havi 300 nettót kapni, még Budapesten sem. Ha elég lenne ehhez Budapest, akkor az egész világ ott lenne és senki nem menne egyetemre sem. Ha csak nem dolgozol 30 napból 30-at segédmunkàskènt, akkor ezt felejtsd el. Nekem vanérettségim, több szakmám is és az órabèrem nem éri el a 750 forintot sem nettóban. Most tanulok másik szakmát, aminek jövője is van. Te is kèpezd magad inkább, és ne itt trollkodj!

2019. nov. 1. 12:01
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Max bankrabló :D utána biztos szallasod is lesz jópár évig :D 8 altalanossal nem vesznek fel sehova. Örülj ha kapsz minimálbéres melót. A főváros tele van iskolazott emberekkel. Még antakarítóknak is van érettségijük. Vidéken príbálkozz ahol mások sem képzettebbek vagy tanulj!
2019. nov. 1. 14:11
 25/41 anonim ***** válasza:
78%

Én 3 diplomával nem keresek ennyit :D :D Ezt komolyan gondolod?

Esetleg prostituáltként ha nagyon jól nézel ki összejöhet a dolog. De mást nem tudok elképzelni. A takarítók is minimalbért kapnak sok helyen be sem jelentik őket. Az alberletárak meg bpen az egekben vannak. A legrosszabb helyre jössz végzettség nélkül.

2019. nov. 1. 14:14
 26/41 A kérdező kommentje:

Az, hogy 3 diplomával nem keresel annyit az a te szégyened.

Én ennyit fogok keresni legalább, és tisztességes munkával.

2019. nov. 1. 14:55
 27/41 anonim ***** válasza:
98%
Majd akkor fogsz ennyit keresni, hogyha a forint veszít az értékéből 100%-ot, akkor 120 nettó helyett kapsz majd 240-et, hogy a kis lelked megnyugodjon.
2019. nov. 1. 15:16
 28/41 anonim ***** válasza:
77%
25 vagyok. Az én szégyenem hogy 3 diplomával nem kapok 300 ezret? Ez a munkáltatóm szégyene nem az enyém. De én olyan munkát végezek amit szeretek és értéket képvisel amire büszke lehetek. És van tudásom amiért megbecsülnek és lakasom is amire össze tudtam gyűjteni a pénzt. Látszik hogy nagyon buta vagy. Ilyen embereket nem vesznek fel max mezőgazdasági munkára. A pénzért meg kell dolgozni ami a tanulással kezdődik. Aki nem ért semmihez azt miért vennék fel bárhova? Örülj ha találsz egyáltalán valamit amiért jár fizetés. Pl. Közmunka összejöhet. Havi nettó 67e. Kb. Ennyit kap kapcsilatok nelkül valaki 8 általánossal Budapesten. Ha ekkora a szád akkor meg ne itt tedd fel a lehetetlen kérdesedet hanem nézz szembe a valósággal. De akinek egy érettségi sem megy az mit akar? Komolyan nem értem? A semmire nem fizetnek.
2019. nov. 1. 15:38
 29/41 anonim ***** válasza:
80%

Szállodai londínerként keresek 250 ezer nettó + jattot Budapesten, egyedül a nyelvet kell nagyon tudni + jó fizikai kondíció, igényes megjelenés.

Ha olyan vendégek jönnek 50-100e ft borravaló befigyel havi szinten.

2019. nov. 1. 15:42
 30/41 anonim ***** válasza:
97%
Tisztességes munkával tuti nem fogsz ennyit keresni sehol 8 általános végzettséggel. Ez egy kamu kérdés amúgy mert nem hiszem el, hogy komolyan gondolod még 8 általanossal is túl ostobának tűnik? Azért megnezném a munkáltatód fejét mikor jelentkezel és meghallgatja a bérigenyedet. Számíts rá hogy leesik az székeről a röhögéstől.
2019. nov. 1. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!