A munkaügyi központban akiknek a legjobb a tesztjük azok kerülhetnek csak be képzésre?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 07:09
1/8 anonim válasza:
Nem, általában azok kerülnek be akiknek a legrosszabbra sikeredig a teszt.
2/8 anonim válasza:
Én voltam munkaügyis képzésen annó, hát volt egy két olyan hót sötét figura, akik bekerültek, szóval nem lehet valami magas nívó.
4/8 anonim válasza:
En 1 éven át 2hetente bejártam székesfehérváron erdeklődni, nem indul e cnc, mondjuk én alapjáraton kedves őszinte gyerek vagyok és mindenki szeret velem beszélgetni mindig, mire indult, addigra személyesen ismertem a nénit, összahaverkodtunk, biztos helyem volt a tanfolyamon... Mondjuk ez 2006ban volt, nem mostanában.
5/8 anonim válasza:
Ha sokkal több a jelentkező, mint ahány fővel indul a tanfolyam azok sem mind kerülnek be, akiknek jó a tesztjük.
7/8 anonim válasza:
Vagyonőr lesz Obelix;
ki a nőket szereti.
Gyűjtsünk neki eleget,
hogy tanfolyamra mehessen.
A munkaügyis központban
Tárt karokkal várják majd.
Obi-Ubi sosem sír
Erős, aki mindent bír.
Szeretünk mind, Obelix
Itt ne hagyd a Gyakorit!
Obi-ubi sose fél
Még ha lába csak egy fél... is...
8/8 Meton válasza:
A teszt mindig csak kamuteszt. Túl sok a jelentkező, de sorsolni meg nem akarnak. A teszten a nagyon reménytelen esetek azért általában kiesnek.Általában azt tesztelik, hogy képes vagy-e megérteni a feladatot. A leggyengébbek kiesnek, de az igazi megmérettetés majd a munkahelyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!