Ti mivel teszitek hatástalanná a kétszínű munkatàrsnőket? Mi a legjobb fegyver ellenük?
Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 08:03
1/8 anonim válasza:
Legyél te is az velük szemben. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
2/8 anonim válasza:
Szerintem az ignorálás fáj számukra a legjobban.
3/8 anonim válasza:
Nem foglalkozom velük, nincs téma, nincs beszélgetés.
4/8 anonim válasza:
Normális helyen dolgozok, nem oviban, így nem vagyok ilyenekkel körülvéve.
5/8 anonim válasza:
Aki velem nem korrekt, nem kezdek el játszmázni meg megsértődni, panaszkodni, egyből neki szegezem a kérdést, hogy mégis mi a baja?
6/8 anonim válasza:
Miért kellene hatástalanná tenni? Vagy egyáltalán bármit is tenni?
Normális munkaviszonyt kell fenntartani, a magánéleti dolgokat és a személyeskedést kizárni, megoldva minden probléma
7/8 Sunshinedoll válasza:
Én figyelmen kívül hagyom őket. Udvariasságból meghallgatom, ha nem tudom elkerülni a szituációt, egyébként meg les-zrom.
8/8 anonim válasza:
Valóban az a legjobb, ha figyelmen kívül hagyja az ember őket.
Én volt, hogy amikor egy ilyennek a malőrjére rájöttem, akkor 1-1, a problémára illő cikket, könyvet tettem le az asztalára azért, hogy érezze: nem biztos, hogy jó lovon ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!