Mivel foglalkozol? Szereted? Mivel szeretnél foglalkozni? Hány éves dolgozol?
Mennyi a nettó fizetésed?
Kort és nemet is írj.
Tanító vagyok. Szeretem csinálni.
Nettó fizetésem 145.000 Ft (ped1-ben vagyok)
27/N
Virágkötő vagyok. Azt szeretem benne, hogy alkothatok, kihasználhatom a fantáziám, kreativitásom, szépérzékem. Ilyen téren nem ebben a szakmában akartam megvalósítani az elképzeléseim. Grafikusként vagy egyébb kreativitást, fantáziát igénylő területen jobban érezném magam, ami még nagyon érdekelne, az a pszichológia.
A fizetés tűrhető, bár nagyon kezdő vagyok itt ahhoz, hogy erről nyilatkozzak.
40/n
"MIVEL FOGLALKOZOL?"
Könyvesbolti eladó vagyok egy budapesti Líra könyvesboltban.
"SZERETED?"
22 éves koromban csöppentem bele először a munka világába, azóta már megjártam az erdőirtó közmunkát, kukoricaválogatós szalagmunkát, húsüzemet, valamint egy mosószer-csomagolói üzemet.
Talán ezért is van az, hogy nagyon megbecsülöm ezt a jelentős minőségbeli ugrást a mostani munkahelyemnél. Igen, szeretem :) Kultúrált a környezet, nagyon jó a környék, a kollégák nagy részével egész jól kijövök, változatos a munka, és mivel nagy irodalombarát vagyok, ezért eléggé passzol is hozzám.
Ez eddig az első olyan munkahelyem, ahol azt érzem, hogy hosszabb távon is bírnék maradni, és nem kell folyamatosan az álláshirdetéseket böngésznem, hogy
minél hamarabb leléphessek innen.
"MIVEL SZERETNÉL FOGLALKOZNI?"
Jelenleg köszönöm szépen, tökéletesen megvagyok ezzel elégedve. Ha mindenáron váltanom kellene, akkor pedagógiai asszisztensnek mennék egy óvodába, ahogy azt az első OKJ-s szakmám megszerzésénél terveztem.
"MENNYI A NETTÓ FIZU?"
130.000, de ez a túlórákkal felturbózható. Tudom, nem túl sok, de az eddigi fizujaim közül még mindig ez a legtöbb, amit keresek.
26/F
Konduktor vagyok, 2,5 éve dolgozom. Elég változatos munkakör, mert utazó ellátásban is vannak óráim, valamint az egyik tagintézményben súlyosan halmozottan fogyatékos gyermekeket is átmozgatok. Sajnos ez a része olykor megterhelő, főleg mert sok esetben csak szinten tartásról beszélhetünk itt. Szeretem, fizikailag is megterhelő, de alapvetően elégedett lennék, ha jobban meg lennénk fizetve, mert jelenleg 160 körül kapok kézhez gyógyped pótlékkal, plusz heti pár többletórát is vállaltam. Most minősültem szeptember közepén, ez a fizumon majd januártól fog meglátszani. Nyilván nem brutális emelkedésre kell gondolni.
26/N
Jelenleg takarítónőként dolgozom. Takarítani szeretek, valószínúleg ha picit megbecsülnének, és nem csak átnéznének az emberen, jobban érezném magam. A társaság nem valami jó, de szerencsére csak ritkán futunk össze.
Nettó 180ezret keresek, napi 8órában.
Gyógypedagógiai asszisztens vagyok,igen szeretem,160 ezret keresek.
27/N
Beszerző vagyok. Alapvetően szeretem mert jó érzéssel tölt el ha a változatos feladatokat megoldom. Gondolkodni kell, ügyeskedni is. Jó érzés ha látom hogy az utcán megyek és ránézek valamire amit a cég alkotott (építőipari) akkor tudom hogy igen ezt én szereztem be hozzá.
27 vagyok, 4 éve dolgozom
Amúgy ha nagy álmomat élném akkor író lennék és könyveket írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!