Elmennél úgy egy munkahelyre hogy előre tudod hogy nem leszel ott sokáig?
Ràkérdeznék interjun a kételyeimre.
Velem volt hogy azzal kezdték hogy màr azzal megfogtam öket hogy csak amikor telon behivtak interjura màr visszakerdeztem hogy vajon miert olyan nagy a fluktuàcio nàluk (kicsit gyanus hogy cserélgetik az embereket),interjun ezzel kezdték hogy eleve ritka aki egyàltalàn kérdez hasonlot, kapasbol nagyra becsültek, es szeretnék ezt megvàlaszolni es részletesen taglaltàk a munkaidöt stb.
Es nem fogadtam el amugy (pedig jo lett volna a fizu de tanulok is es ütötte a kettö egymast)
2. Vagyok tenyleg ez mekkora. Suli miatt passzolnom kellett egy netto 250 ezres(8-10 ora/nap) allast, es suli mellett keresek kb 150 et reszmunkaidössel(6oras)feketén.
Komoly most àllt össze a kèp. Vicc az élet.
Azért cserélődnek az emberek mert állitólag vacak a meló,most azt konkrétan nem tudom melyik része rossz.
Folyamatosan keresnek embert mert kb mindenki otthagyja.
Nem sürgős munkát találnom,de arra gondoltam hátha ott hallanák más helyekről infót,gondolom onnan is az emberek valahova máshova mennek,vagy már nem tudom.Visszagondolva a volt munkahelyemről is csak rosszakat lehetett hallani én mégis szerettem.
Igen. Nem egyszer mentem így dolgozni. Volt, hogy már az interjún is megmondtam hogy csak azért jelentkeztem mert most nincs más, és nem tervezem ezt sokáig.
Volt olyan munkahely ahol egy hetet voltam, mert kaptam jobb ajánlatot és mentem tovább.
Nem volt ebből még problémám, csak egy helyen sértődtek meg hogy 3 hónap próbaidő lejárta után elmentem. Ott cnc-s tanfolyamra jelentkeztem, de alá kellett volna írni egy 4 éves szerződést vagy a képzés árát visszafizetni (kb 2 milliót írtak be..nem tudom, hogy jött ki nekik ez az összeg). Inkább léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!