Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmennél úgy kirándulni, hogy...

Elmennél úgy kirándulni, hogy csak a fizikai munkát végzők mehetnek? (Pl. Görögországba. )

Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
98%

Hogy mi?

Ha a cég visz, és csak a fizikai dolgozókat viszi, és én az vagyok, akkor mehetek, ha irodai vagyok, akkor nem. Mondjuk nem szívesen mennék ottalvós munkahelyi buliba a családom nélkül...

2019. okt. 7. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Nem passzolna az érdeklődésünk, úgyhogy nem élvezném a nyaralást velük.
2019. okt. 7. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést, ha van kedvem és "munkás" vagyok, akkor igen, ha lenne, de irodász vagyok, akkor úgyis cseszhetem. Mondjuk ilyenről még nem nagyon hallottam, hogy csak egy bizonyos részlege mehet a cégnek a kirándulásra.
2019. okt. 7. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mennèk, mert munkás vagyok, ha irodai dolgozó lennèk nyilván nem is mehetnèk ezek szerint. Bár függene attól is, hogy milyen emberek jönnek, ha olyanok akiket nem bírok, nem mennék.
2019. okt. 8. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!