Ti vissza mennétek a volt munkahelyetekre dolgozni, úgy hogy úgy vesztel ossze az egyik "kollégaval"?
Elmesélem a történetem kérlek olvasd végig hogy belelàss és úgy adj véleményt:
Àllami cégnél dolgoztam, nem irom le a nevét, de vonatokkal dolgoztam. A kollektíva, a munkakörülmény nem egy öt csillagos szàlloda volt, de dolgoztam csinàltam, a munka milyenségével semmi problémàm nem volt élveztem amit csinaltam.
A legnagyobb probléma az volt, hogy mint mindenhol itt is sokszor elégedetlenkedtek a bérrel kapcsolatban a kollégàk amit nagyon àtvettem .Utolag vissza gondolva nem volt olyan rossz a bér az elvégzett munkàhoz képest. Na akkor most jöjjön a bonyodalom.
Hogy több legyen a bérem, kértem a munkaidö beosztàst író ugymond "vezénylöt" hogy irjon tobb éjszakàt és így a pótlékot kapnék. Mire fel, ö nem tudta/akarta megoldani.. nagyon kiakadtam és csúnyàn lereagàlva kikeltem magamból, aztàn végül felmondtam a fönöknél, tisztességesen közös megegyezéssel, 1 honap felmondàsi idöt letöltve.
Most magànvasútnàl vagyok, szégyen vagy nem de bevallom nem vàltotta be az àlmaimat és "csak" 40 ezerrel több az alapbérem, de sokkal többet dogozom.
Azon gondolkodom hogy vissza mennék, csak azon gondolkodom hogy hogyan fogadnànak, meg milyen véleményük lesz/lenne hogy elmentem nagy pofàval , aztàn pedig nem jött össze.
Nem is tudom hogy tegyem fel, a kérdésem, de megteszem: Szerintetek gàz így vissza menni? Nagy mellénnyel eljöttem, mostmeg oda mennék vissza, mert ez ahol most vagyok egy borzalom. Kérlek titeket próbaljatok meg , korrekten vàlaszolni, mert érdekel hogy ti mit tennétek! Vàlaszokat elore köszönöm
Balázska már megint itt vagy?
Nem mellesleg a vezénylő nem írhat egy embernek több éjszakát, ünnepnapot, mind a többinek. Mindenki több pénzt akarna, ennyi erővel bárki más is kérhetné tőle ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!