Talán ezért unszimpatikus az új kolleganőm?
Van egy új kolleganőm, aki igazán értelmes, kedves nő, viszont észrevettem, hogy valamiért mégsem tartom szimpatikusnak. Mivel engem mindig is zavartak a semmiből feltörő ösztönös érzéseim elkezdtem gondolkodni, vajon mi okozhatja.
Szóval a nő annyi idős mint anyám, és a lánya pont olyan életet él, mint amilyet anyám várt volna el tőlem, de én nem azt választottam, ezért anyám nem büszke rám, viszont a kolleganőm a lányára nagyon az.
Ez a sérelem az anyámmal szemben kiválthat ilyen érzéseket, vagy más lehet a gond?
19/l
Betojok.
Én meg azért voltam ellenszenves egy kolleganőmnek (alapból, és elvágólag), mert én is Nóra vagyok (és a lánya is). És neki csak egyetlen Nóra létezik, a lánya.
Hát én nem tudnék csak ezért ellenszenvezni egy Rita nevű kis kolleginával (lányom is Rita). Sőt, belőlem szimpátiát vált ki, ha valahol pl. az ügyintéző vagy eladó (amikor kint van a ruháját a névjegy kitűző) az én lányom nevével egyezik.
Hülyék tudnak lenni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!