Hogy barátkozzak össze az új, külföldi munkatársakkal?
Még nincsenek itt, valószínűleg 1-2 héten belül jönnek. Két 21-22 éves egyetemista fiú. A munkahelyemen, főleg ezen a pozíción nem sokan tudnak angolul, szóval valószínűleg az egyik fiúval együtt ketten fogjuk betanítani őket. Én úgy szeretnék külföldi barátokat, már csak a nyelvtanulás miatt is, de egyébként is szeretnék jóban lenni velük (van egy török haverom és egy angol barátnőm, de ők nem Magyarországon élnek).
Annyi, hogy ők arab fiúk, én meg lány vagyok, és azért nem szeretném, ha félreértenék a szándékaimat, én tényleg csak barátkozni szeretnék.
Ezt még egy magyar férfi is félreértené, nemhogy egy arab. :DDD
Nem, nem tudsz magyar nőként úgy összebarátkozni velük, hogy ne kapcsolatot akarjanak. És csöppet sem biztos, hogy a későn és halványan célozgatva kimondott "nem"-et komolyan fogják venni.
Maradjatok munkakapcsolatban, én ezt tanácsolom.
A nők miért nem tudják felfogni hogy férfi és nő között a barátság nagyon ritka és hónapokba/évekbe telik mire kialakul, és nem elég egy "legyünk barátok" kijelentés?
Ha ezt csinálod számíts arra hogy azonnal rádhajtanak, ami férfi szemmel természetes is.
Bocsáss meg 4-es, az amit te leírtál nem barátság. Az inkább a "jól kijöttök egymással" kategória.
Nekem az jött le hogy a kérdező barátsàgot szeretne, ami azt jelenti a munkahelyen kívül is rendszeresen beszélne a férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!