Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy mindent is egy...

Normális, hogy mindent is egy ember csinál az irodánál?

Figyelt kérdés
Egyszemélyes irodában, egy szem titkárnő vagyok...mindent is tőlem várnak. Viszem az iroda ügyeit, közben takarítom, ide-oda megyek... S ha ez nem lenne elég, mindig siettetve vagyok... még az is baj, ha a nyomtató lassan nyomtat, amiről nyilván nem én tehetek. A főnökeim mondanak egy dolgot, aztán még egyet, még egyet, mire a harmadik dolog végére érnek, megkérdezik, kész van-e már az első, de nyilván nincs, hiszen addig is a másik két instrukciót hallgattam. A főnök sokszor odajön nekem sztorizgatni nem releváns dolgokat, ha szólok,nehogy így nem tudok koncentrálni, megkapom, hogy "de hát te nő vagy, tudsz egyszerre több dologra figyelni". A másik, hogy neki is vagyok keseredve, úgy érzem nem felelek meg, mert sokat hibázom, de én egyszerűen nem bírom, ha siettetnek. Alapból nem tartom magam lassú embernek, máshol nem volt ez gond, de itt úgy jön ki, hogy olyan vagyok, mint egy anyatetű. Ez a sok hibázás apró dolgokban nagyon kikészít, mert semmiben nem tudok elmélyülni, ha mégis kapok elég időt, stresszek, hogy mi is van még, nehogy elfelejtsek mást. Valaki képes erre egyáltalán? Én nem tudom alkalmazni a multitasking-ot? Őszintén, velem van a baj? Váltsak másra? Azt érzem azért mindenhol ezt várják el.
2019. okt. 16. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Váltás jót tenne sztem.
2019. okt. 16. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyen helyet azonnal hagyd ott! Én is csináltam ilyet, pár hónap után mindenféle bajom volt az idegességtől.
2019. okt. 16. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
1,5 évig bírtam, de azóta is (decemberben lesz 1 éve, hogy eljöttem) próbálom magam helyre hozni. Válts, addig még úgy nem jársz mint én.
2019. okt. 17. 04:41
 4/4 anonim válasza:

Úristen, mintha az én munkámról írtál volna.:/ Mindenki egyszerre akar mindent és meglepődnek, ha nincs kész, ha pedig a nagy kapkodásban hibàzok, annak is lesz következménye.

Én váltani fogok, már eldöntöttem. Ha kell újra és újra, amíg meg nem találom a helyem. Dolgoztam már több irodai munkahelyen is, igenis vannak fokozatai a túlterheltségnek.

2019. okt. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!