Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha nem jössz ki egy főnöķkel,...

Ha nem jössz ki egy főnöķkel, az kihatással van a későbbi életedre?

Figyelt kérdés
Nagyon régen volt egy főnököm(tejosztályon). Én nem kedveltem, őt, szerintem ő sem engem. Előttem mindig próbálta a kedves látszatot kelteni, de mikor ő volt a főnököm, akkor rengeteget szenvedtem, hiába jeleskedtem. Aztán később áthelyezték másik osztályra. Ennek akkor többen örültünk. Kaptunk utána egy új vezetőt, de igazából a probléma akkor sem szűnt meg, mert mindig befolyással volt még a korábbi osztályára, emberekre. Aztán én kértem át magam máshová, de mikor én átmentem, akikkel eddig jó viszonyt ápoltam, ellenem fordultak egyik pillanatról, a másikra. Aztán ott tartok, hogy én, aki szerettem dolgozni, már nem szìvesen járok be. Munkahelyváltáson is erősen gondolkodok. Nektek is volt ilyen? Hogy alakult utána?
2019. okt. 16. 12:44
 1/2 A kérdező kommentje:
-,
2019. okt. 16. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Most vagyok ebben a helyzetben. :)

Borzalmas, váltani akarok én is, ha kibírhatatlan, mint az én főnököm, akkor váltást javaslok, nem éri meg belebolondulni.

2019. okt. 16. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!