Nekem nem nagyon sikerült még sokáig kihúzni egy helyen, de általában én szoktam felmondani, bár volt ahonnan kirúgtak.
Az eddigi legtöbb idő 1 év 11 hó.
32/F
2019. okt. 12. 20:29
12/35 Barnabas333 válasza:
Év végén lesz 15év. 42f A munkahely stabil csak már rengeteg kollégám volt ennyi idő alatt.
2019. okt. 12. 21:04
13/35 anonim válasza:
Még a szülés előtt 4 év, ami hivatalosan, a jogviszony fennállása miatt 9-nek tekinthető. Azóta valahogy nem találom a helyem, de mindenütt csak 1-2 emberke van, aki miatt váltok 1,5-2 év után. Már-már örülök, ha határozottra vesznek fel, talán így biztonságosabb a helyzetem, sem én, sem ők nem gondolkodnak a váltásomban. Van egy másodallasom is, az egész jól kitart 3 éve. Nem tudom pontosan, hogy mi szeretnék lenni: egyéni vállalkozó, tanár vagy irodista és ez a dilemma eltart nyugdíjas évemig. 😊
2019. okt. 13. 09:21
14/35 anonim válasza:
8 év.
2019. okt. 13. 14:04
15/35 anonim válasza:
2011 nyár óta vagyok a cégnél, ahol dolgozom, fél év alatt az összes telephelyen dolgoztam több kevesebb ideíg, aztán az egyiknél megragadtam, és 2012 január 1 óta ítt vagyok ugyanezen a telephelyen.
28/F
2019. okt. 13. 15:11
16/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, minden válaszolónak megy a zöld kéz.
Jómagam 9 éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen (nálam eddig ez a leghosszabb idő), és ezzel itt szinte csodabogárnak számítok, mert maximum 2-3 évig szoktak maradni az emberek.
Szeretek itt dolgozni, de lelkileg megvisel, hogy ilyen sűrűn cserélődnek a kollégák.
2019. okt. 13. 15:54
17/35 anonim válasza:
9 évet húztam le egy magyar középvállalkozásnál, mielőtt leléptem külföldre. Alapvetően jól éreztem magam ott, de visszatekintve az a helyzet, hogy már 3 év után le kellett volna lépni. Azután már szinte semmit nem fejlődtem szakmailag, egyhelyben járás volt az egész.
2019. okt. 13. 17:37
18/35 anonim válasza:
3 év, 3 hónap.
2023. márc. 17. 08:33
19/35 anonim válasza:
Sajnos nem sikerült sokáig maradnom 1 helyen, 4 hónap volt a legtöbb. :D 2 munkahelyen is volt 4-4 hónap.
Pár éve dolgozom, másfél éve 1 szakmában és szakmát nem váltanék. Próbálkozom 1 munkahelyen is tovább maradni, most 2 hónapnál tartok és nem váltanék. Máskor ilyenkor már éreztem, hogy váltanék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!