Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pénteken még be lehet menni a...

Pénteken még be lehet menni a munkaügyi központba? Foglalkoznak velem?

Figyelt kérdés
Ha képzésre jelentkeznék és csak pénteken megyek be az gond vagy elhajtanak?? Mert csak 8-12ig lesznek. És ki tudja lehet màr olysnkor nem akarnak segiteni. Menjek inkàbb hétfön?? Nehogy pénteken feleslegesen menjek. Vagy menjek péntek 8-ra?? Akkor még csak nem kuldd el.

2019. okt. 9. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

14:26-os

Na! Állj csak szépen sorba! Előbb engem akar megverni, jó?! Nem, mintha a kutyaugatáson kívül képes lenne másra. Még a gyárból is kirúgták, a munkaügyiből is mindig elzavarják, épületeket (amik nem mennek sehova) se tud megtalálni. Olyan, mint egy kis idegesen reszkető csivava.

2019. okt. 9. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Jaj de kis aranyos. Letiltott, ezért nem tudok neki válaszolni, de azért bombáz a privikkel.

Na kisfiú - nekem legalább van munkám és pénzem, és én sose tiltottalak le, mert tudoood - ÉN nem félek tőled. Te viszont... XD

2019. okt. 9. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

#11 A hozzászólásodtól mindjárt vidámabb lett az estém :-)))

Én már várom a kérdező mindennapi jelentkezését, mert nagyon szórakoztató olvasni a válaszaitokat! Hajrá!

2019. okt. 9. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm, köszönöm! *színpadiasan meghajol* Örülök, ha hozzátehettem valamit az estédhez!

Ezzel már én is így vagyok. Munka után, egy jó kis sörrel levezetésképp görgetni és olvasni ezt a sok szép kommentet. Nem rossz.

2019. okt. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!