Pénteken még be lehet menni a munkaügyi központba? Foglalkoznak velem?
14:26-os
Na! Állj csak szépen sorba! Előbb engem akar megverni, jó?! Nem, mintha a kutyaugatáson kívül képes lenne másra. Még a gyárból is kirúgták, a munkaügyiből is mindig elzavarják, épületeket (amik nem mennek sehova) se tud megtalálni. Olyan, mint egy kis idegesen reszkető csivava.
Jaj de kis aranyos. Letiltott, ezért nem tudok neki válaszolni, de azért bombáz a privikkel.
Na kisfiú - nekem legalább van munkám és pénzem, és én sose tiltottalak le, mert tudoood - ÉN nem félek tőled. Te viszont... XD
#11 A hozzászólásodtól mindjárt vidámabb lett az estém :-)))
Én már várom a kérdező mindennapi jelentkezését, mert nagyon szórakoztató olvasni a válaszaitokat! Hajrá!
Köszönöm, köszönöm! *színpadiasan meghajol* Örülök, ha hozzátehettem valamit az estédhez!
Ezzel már én is így vagyok. Munka után, egy jó kis sörrel levezetésképp görgetni és olvasni ezt a sok szép kommentet. Nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!