Hogyan kerüljem el a munkahelyi személyeskedést? Hogyan àllítsam le az egyre eltorzuló folyamatokat?
Van egy fiúkollégám aki diák 7 évvel fiatalabb mint én.
Energiavámpír, beszól a vékonyságom miatt múltkor pedig a párommal való kapcsolatomba is beszólogatott.
Még csak a kapcsolatomba szólogat de ha a párom személye lesz a következő szerintem csattanni fogy egy pofon...
A helyzet az hogy nem vagyok kemény a szájkaratézásban ,az emberek félreértelmezik hogy nagyobb a fájdalomtűrő képességem de ettől még korántsem NEM VÉGTELEN
Ügyetlen vagyok ,csúnyán nézek ki ,haragszok a világra
Miért kell nekem más gyengeségei miatt nekem is szenvednem?
Nyílván azt vetíti mindenki ki ami saját magában van.
A csapat normálisabb tagjaival jóba vagyok 15 főből 5 emberrel kb ebben kisfőnökök is vannak.
Félrehívni meg felvilágosítani nem akarom mert akkor rájön hogy szarul esik és még durvábban fogja csinálni...
Lehet inkább levegőnek kéne nézni?
Az a baj hogy a munkával kapcsolatos kommunikáció se megy már
Rámegy az egész a munka rovására...
Vannak igen akiket nem kedvelek a melóhelyemen de pénzt keresni megyek be nem barátkozni...
Nem lehet ezt megérteni?
25/N
Nem is osztottam meg annyit tudnak hogy 5 éve vagyok vele együtt.
de igazad van mikor odamentem azt se kellett volna mondani hogy kapcsolatba vagyok mikor kérdezték
vegyünk egy példàt ami legutoljára sulis koromba történt meg itt a munkahelyemen ugyan (még) nem
Ha a mamádat szidalmazzák nyílván azért volt mert túl sok infót osztottál meg a mamádról...
Szeretem az ilyen jóhiszemű,szűk látáskörű embereket de tényleg :)
Màsodik vàlaszoló köszönöm,megfogadom
Hàtha bevàlik :)
"pénzt keresni megyek be nem barátkozni"
Akkor miért teregeted ki a magánéleted olyan mélységben, hogy ez még támadási alap is lehessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!