Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is érzett már így?

Más is érzett már így?

Figyelt kérdés
Találtam egy eléggé megbízható munkahelyet. Ma voltam az első napon, tetszik amúgy meg minden, csak kicsit iylen sírhatnék fog el, mert nagyon szokatlan az hogy reggel 7-től este fél 7-ig nem vagyok otthon... Elött is dolgoztam de csak napi 4 órát, így a délutánom szabad volt, és nagyon rossz érzés hogy szinte hazaérek aztán pár óra múlva alvás és újra kezdődik minden elölről... Ezt meg lehet szokni? És miért van ez miatt sírhatnékom??

#munkahely #sírás #8 óra #sírhatnékom van #megszoknim #keveset vagyok otthon.
2019. okt. 7. 20:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
rosszúl írtam, 8 órázok, csak én úgy értetterm hogy reggel 7 kor indulok, és este 7 fele érek haza
2019. okt. 8. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Keress közelebb akkor állást. Nehéz így persze. Mondjuk én "csak" 6.40-kor indulok és 17.40-re vagyok otthon tehát nem 12 órát vagyok távol, de elég rossz.

Néha semmihez nincs kedvem utána, de ez van.

2019. okt. 8. 21:37
 13/13 A kérdező kommentje:
kitartást. Adok egy esélyt még a cégnek, mert mindenki nagyon normális, a vezetőség is rendes.
2019. okt. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!