Miért kerülhettem a barátzónába ha az elején érzett valamit?
Tök jól indult a dolog.
Sokat beszélgettünk,elhívtam moziba,sétálgattunk, mind ketten teljesen egymásra voltunk hangolódva,bemutatott a szüleinek,aztán egyszer csak azon kaptam magam hogy alig ír, nem keres és kibökte hogy ő barátságnál nem érez többet.
Vajon én szúrtam el valamivel?
valahogy l valami miatt lecsökkent a vonzalom.
A vonzalom az egy olyan dolog amit a magabiztosság céltudatosság férfiasság testbeszéd fejez ki összességében.
Valószínű a tudatalatti tesztelések sorát buktad el, bizonytalan voltál, túl hamar kifejezted az érzelmeidet nyíltan, nem voltál kihívás, és unalmas lettél. Netán mindezek miatt is a kémia sem jött létre vagy elhalványult a szexuális feszültség.
Barátzónából is van kiút, de nem egyszerű.
Gondold végig ezeket picit olvass utána és mérlegel miket ronthattál el szóval gondolattal cselekedettel vagy mulasztással.
Lehet hogy több időbe tellett neki hogy rájöjjön mit érez
Ettol függetlenül elég bunkó módon intézte el a dolgot, lehetett volna őszinte veled
Nem hiszem hogy elszurtal volna valamit, szimplán nem akar barátságnál többet ez nem a Te hibád
Valószínüleg az érzelmeimmel rohantam le.
De nem azonnal zúdítottam rá hanem finoman, sosem mondtam ki konkrétan csak célozgattam.
Ez kb másfél hónap alatt zajlott le.
Az hogy közben talált valakit akit jobban akar az viszont megállja a hejét az észrevételeim alapján.
Legközelebb figyeld a jeleket és tudatosabban építsd a vonzalmat ha nem csak barátkozni akarsz. Sok nő türelmetlen és nem viseli el a tutyimutyiságot..
Temperamentum kérdés is. Lehet más nőnél befutó lehettél volna ezzel a tempóval de ha öntudatlanul leépíted a vonzalmi szintedet bukod a tudatalatti női teszteket akkor ez a probléma máskor is jelentkezhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!