Ti hogyan találtátok meg a hozzátok illő szakmát?
Én középiskolában jöttem rá matek fakton. Ott azért már előjöttek nehezebb témák is, pl analízis, a középszintnél jobban belementünk a valszámba stb... hiába nehezedett, legnagyobb meglepetésemre azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban élvezem. Esküszöm, libabőrös lettem egy-két példa megoldásánál, mert lenyűgözött, mi mindenre jó a matek, és mennyire logikus. Ahol azt mondták, nem bizonyítjuk, mert nehéz, hiányérzetem volt. Szerintem mondanom sem kell, melyik szakra mentem... :)
Sosem voltam zseni, de ennek ellenére tudom teljesíteni a matek szakot egy elfogadható szinten, és a lelkesedésem töretlen. A szabválokból tetszettek a közgázos tárgyak, úgyhogy úgy döntöttem, pénzügy és bizt. matek mesterre megyek.
Sajnos, kérdező, nem tudok neked konkrét tippet adni. Nekem a döntés megérzésből jött, viszont az emberek többségének nem így szokott, arra meg nem tudok módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!