Mit csináljak, hogy ne gyűlöljem a dögunalmas munkámat? 54 vagyok, eselyem sincs váltani. Ettől a melótól meg fogok betegedni.
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 14:37
2/5 anonim válasza:
Szerintem, ha fővárosi vagy, még 54 évesen is van esélyed váltani. Olyan vidéki városokban, ahol amúgy is kevés a munkalehetőség, persze, nehezebb.
Írhattál volna kicsit bővebben a helyzetről, mert úgy könnyebb tanácsot adni.
3/5 anonim válasza:
Kapcsolatokat kell epitgetni. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Amugy ott vagy 30 éve es most jut eszedbe?
4/5 anonim válasza:
Miért nincs esélyed váltani? Van X év munkatapasztalatod, amit nagyon sok helyen kérnek. Anyukám 56 éves, most váltott munkahelyet és 2 helyre is felvették volna.
5/5 anonim válasza:
Mit dolgozol?
Az én munkám is dögunalmas+a főnök is csesztet egész műszakban, most készülök váltani.
Egyébként tudnál váltani, van munkatapasztalatod, megéri próbálkozni! :)
Akkora munkerő hiány van, hogy a páromat 4 helyre is fel akarták venni, szóval te is találsz valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!