Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szégyen fiatalon közmunkàsnak...

Szégyen fiatalon közmunkàsnak lenni?

Figyelt kérdés
Ha sehova nem vesznek fel, vagy ha igen nem maradok meg. Ezek a gyàrak embertelenek. Szuperhôsöket keresnek, de komolyan. De mi lesz késôbb ha most közmunkàra kényszerülök? Ki van még így ezzel??

2019. okt. 5. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
2019. okt. 5. 19:22
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a semmittevésnél minden jobb, az más téma, hogy nagyon lezüllött társaság dolgozik a közmunkások között, akik nagyon demoralizálóan hatnak az emberre szerintem, pláne ha te többre hivatottnak tartod magad.
2019. okt. 5. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12: Arról nem is beszélve, hogy ha látják, hogy valaki csak ideiglenes állomásnak tekinti a közmunkát, próbál kitörni, fejlődni, azt gőzerővel igyekeznek visszahúzni. (Úgysem fog sikerülni, vissza fogsz jönni ide stb.).
2019. okt. 5. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
# 13 betanított munka pont eez. tapasztalat
2019. okt. 6. 09:29
 15/19 Sándor G ***** válasza:
100%

Ha nincsen piacképes szakmád, akkor gyorsan tanulj ki egyet, mindegy hogy hány éves vagy,

Szakember hiányról nem hallottál még?

Az egész országban az van, de Bp. en,főleg, vasúti járműjavítóba, BKV-hoz kellenének a villanyszerelők,a gépjármű villamossági szerelők, a hegesztők,a karbantartók,

2019. okt. 12. 13:03
 16/19 Sándor G ***** válasza:
100%

Én is ilyen helyen dolgozok, már 6-hónapja, és hidd el nem szakmunkás min, bér, hanem a 2Xse a nettóm, és nem kell emelgetni, rabszolgamunkát végezni sem, csak a napi feladatokat kell elvégezni,karbantartásokat, kisebb javítgatásokat, méréseket, a kocsikon.

Önéletrajz, elbeszélgetés+találkozás szakorvosi alkalmassági vizsgálat után vettek fel,.minden hazautazásomat kifizetik, és a szállás is ingyen van, pihenés ingyen utazás biztosított,kaja megoldható.

Járműjavítóban vagyok,és 54-évesen!

2019. okt. 12. 13:08
 17/19 Sándor G ***** válasza:
100%

A többi juttatásokról még nem beszéltem, amit a második ledolgozott hónap után kaptam meg, pl. caffeteria, akkor jár amikor is meg vannak elégedve, az elvégzett munkával,.

Itt a főnökök normálisan beszélnek a melósokkal, nem követelőznek, hanem, kérnek, van szociális háló, az Alföldön és a végeken ezt a szót sem ismerik már,..szégyen.

Senkit nem rúgnak ki, pl elmegy táppénzre, vagy mert kiállt az igaza mellett, mondjuk egy művezető véleménye ellen.

ha nincsen szakmátok jelentkezzetek tanfolyamra, ősszel szoktak indulni, lásd munkaügyi kp, kormányhivatalban, ügyintézőnek kötelessége segíteni ebben, és pénzbe sem kerül,.

2019. okt. 12. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem szégyen,azt kezdesz az életedet amit akarsz,ha ezt szeretnéd csinálni csináld ezt,ha nem tetszik csinálj mást.Én egyelőre még biztos tanulok még öt hat évet így több lehetőségem lesz ,nem megyek közmunkásnak engem nem érdekel eg a világ ,ha téged se tanulj valamit.Lehet szakiskola,OKJ,egyetem csak tőled függ ahogy gondolod.
2020. nov. 29. 13:12
 19/19 anonim ***** válasza:

De ha viszont nem tetszik miért mész oda nem értem.

Amúgy ismerős amit írtatatok én is dolgoztam olyan helyen ahol beszologatok hogy nem viszed semmire ne tervezés, ne tanulj.Igazábol akkor mérges voltam rájuk utána rájöttem hogy tudatlanok és írigyek rám a jó családi körülményeit miatt azért hogy vannak terveim és elképzeléseim.Én ott jöttem rá hogy nem kell foglalkozni senkivel se rövid az élet csinálj amit akarsz.(biztonsági örök voltak).

2020. nov. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!