Szégyen fiatalon közmunkàsnak lenni?
A targoncás munka kész életveszély!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ha nincsen piacképes szakmád, akkor gyorsan tanulj ki egyet, mindegy hogy hány éves vagy,
Szakember hiányról nem hallottál még?
Az egész országban az van, de Bp. en,főleg, vasúti járműjavítóba, BKV-hoz kellenének a villanyszerelők,a gépjármű villamossági szerelők, a hegesztők,a karbantartók,
Én is ilyen helyen dolgozok, már 6-hónapja, és hidd el nem szakmunkás min, bér, hanem a 2Xse a nettóm, és nem kell emelgetni, rabszolgamunkát végezni sem, csak a napi feladatokat kell elvégezni,karbantartásokat, kisebb javítgatásokat, méréseket, a kocsikon.
Önéletrajz, elbeszélgetés+találkozás szakorvosi alkalmassági vizsgálat után vettek fel,.minden hazautazásomat kifizetik, és a szállás is ingyen van, pihenés ingyen utazás biztosított,kaja megoldható.
Járműjavítóban vagyok,és 54-évesen!
A többi juttatásokról még nem beszéltem, amit a második ledolgozott hónap után kaptam meg, pl. caffeteria, akkor jár amikor is meg vannak elégedve, az elvégzett munkával,.
Itt a főnökök normálisan beszélnek a melósokkal, nem követelőznek, hanem, kérnek, van szociális háló, az Alföldön és a végeken ezt a szót sem ismerik már,..szégyen.
Senkit nem rúgnak ki, pl elmegy táppénzre, vagy mert kiállt az igaza mellett, mondjuk egy művezető véleménye ellen.
ha nincsen szakmátok jelentkezzetek tanfolyamra, ősszel szoktak indulni, lásd munkaügyi kp, kormányhivatalban, ügyintézőnek kötelessége segíteni ebben, és pénzbe sem kerül,.
De ha viszont nem tetszik miért mész oda nem értem.
Amúgy ismerős amit írtatatok én is dolgoztam olyan helyen ahol beszologatok hogy nem viszed semmire ne tervezés, ne tanulj.Igazábol akkor mérges voltam rájuk utána rájöttem hogy tudatlanok és írigyek rám a jó családi körülményeit miatt azért hogy vannak terveim és elképzeléseim.Én ott jöttem rá hogy nem kell foglalkozni senkivel se rövid az élet csinálj amit akarsz.(biztonsági örök voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!