Miért van az hogy sorszàmot kell húzni a munkaügyi központban ha valaki képzésre szeretne jelentkezni, mikor régen nem is kellett?
Figyelt kérdés
Mikor legutóbb ott voltam tanfolyamos irodàba bementem, adtak papirt kitöltöttem, ennyi. Most meg azt mondja ezt igy nem lehet húzzak sorszàmot és menjek ügyintézöhöz. Hàt azt nem birtam kivàrni a sok ember miatt. 16-ig sorra se kerültem volna. Igy semmire nem tudtam jelentkezni. Egész nap ùton voltam igy is, most ezek minek nehezitenek ennyit??2019. okt. 3. 21:12
12/12 anonim válasza:
Ez vagy kamu kérdés vagy ennyire agyhalott valaki. Ilyen hozzáállással végezhetsz 10 tanfolyamot is, de a kutya nem fog alkalmazni. Sőt a tanfolyam befejezése is kétséges, ha valami csoda folytán felvennének. Tudod ott tanulni kell, meg önállóan feladatot megoldani, de ha arra is lusta vagy, hogy kivárd a sorodat, nem tudom mit vársz. Hétfőn meg majd azt írod, hogy milyen szemét az munkaügyi, hogy már be is telt a létszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!