Mit lehet tenni, ha szekál a fönököm?
Figyelt kérdés
Mindennel baja van, ha azt csinalom amit kért (Miért nem vállalsz szélesebb körü felelösséget?), meg ha plusz még mást is (Miért nem arra fókuszálsz, amit kértem?). Ezen kívül is mindennel baja van, feljelentett a HR-en egyszer amikor 17 percet késtem (nem járt a metró, más volt aki 1 órát késett de nem kapott ki).#munkahely #szeka
2019. okt. 1. 15:10
1/12 anonim válasza:
Három lehetőséged van:
- Otthagyod az ilyen dilettáns gyökeret
- Jól beszólsz neki, és ő rúg ki
- Nyeled tovább a szart és tűrsz
3/12 anonim válasza:
Gyk. helyett azonnal kezdj el másik melót nézni!
Véletlenek nincsenek, egyértelműen b-tatni akar, és nem fog leállni.
Ne érjen meglepetésként hogy valami ürüggyel elbocsátanak, előzd meg, azonnal kezdj el más munkahelyet keresni!
Az ilyennek úgyis váltás a vége, és nem mindegy , hogy az ember fia meddig áll parkoló pályán!
4/12 anonim válasza:
Miért vagy ilyen életképtelen, hogy erre kérdést kell kiírni?
Szerinted mégis mit lehet tenni?
a.) eltűrőd
b.) megpróbálod megbeszélni vele
c.) felmondasz
5/12 anonim válasza:
Baráti viszonyt alakítasz ki a főnökével és tudatod vele. Persze nem verbálisan
6/12 anonim válasza:
5: És mi van, ha nincs főnöke, ő áll mindenek felett?
8/12 anonim válasza:
7: Nem tudom, mit kell beszólni, meg lepontozni. Mert az elképzelhetetlen, hogy az egész cég a főnök magánvállalkozása, és ő tartja az egészet a kezében? Inkább én kérdem, hogy te hány éves vagy, ha ennyi fantáziád nincs.
9/12 anonim válasza:
Akkor ha ő a tulajdonos vannak partnerei és megrendelői. Barátkozz össze velük viszont ha engem kérdezel nem ér annyit egy munkahely sem hogy ennyi erőfeszítét tegyél egy sakk miatt...
10/12 anonim válasza:
9: Ezt a kérdezőnek mondd, ne nekem! De amúgy nekem egyszer étteremben dolgozva volt egy szemétkedő, zsigerelős főnököm, ő volt a tulajdonos is egyben. Ott kikkel haverkodtam volna össze? Talán a vendégekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!