Melyik melót választanátok?
Ha ilyen felmerűlne bennem akkor már el is döntöttem.... ki fog robotolni azért a kevés pénzért, inkább fogadok jött ment esetenként retkeket csak, hogy legyen sok pénzem.. majd a lelkiismeret meg ha fejlődik a gondolkodáson és lesz ideológiám akkor meg a múlton rágódok és, hogy alá tettem magam bűnözőknek és hovatartozásom megaláztam ezért a pár millióért.
Bár én erkölcsös vagyok és fiú, tehát nekem az egész így jön le, a lányok ügye okosabbak...
"volt lehetőségem több esetben koros vagy idősebb nöket penzert szexelni , kihagytam . Nem tetszettek elveim vannak"
Hát csak úgy megsúgom, hogy a "nem tetszettek" és az "elveim vannak" két egymásnak eléggé ellentmondó érv...
5:
"Hát csak úgy megsúgom, hogy a "nem tetszettek" és az "elveim vannak" két egymásnak eléggé ellentmondó érv..."
Az egy elv, hogy ha valaki nem tetszik neki, akkor pénzért sem szexel vele.
Én már csak a jövendőbeli gyereke(i)m miatt sem tenném, nem csodálnám, ha utálnak mint a szrt, mert képtelen voltál, voltam, dolgozni (tanulni), utána nézni melyik 1hetes-2honapos tanfolyammal kereshetnék (értelmes) pénz.
Gyári meló, plusz tanulás, plusz kitörnék a mocsokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!