Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki beleirni az önéletrajzba...

Ciki beleirni az önéletrajzba hogy email-en várom a visszajelzést?

Figyelt kérdés

Megirtam az önéletrajzom már csak be kellene adni,de már a gondolattol is kiver a viz,hogy felhivnak.

Nem tudom miért gyerekkorom ota probléma a telefonon való beszélés,elkezdek hebegni-habogni,nagyon kellemetlen.

Voltam már állásinterjun de ott személyes megkeresés volt(valaki beajánlott) és fel is vettek a beszélgetés utan.

Egyszerű sima betanitott melós állásra jelentkeznék.

Férjem szerint ne irjam oda hogy emailbe keressenek mert ilyet nem szokás,ha felhivnak és elbukom hát igy jártam.

2019. okt. 1. 09:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9, a kérdés szempontjából (mi kerüljön és mi ne egy cv-be) szerintem irreleváns, hova jelentkezik a kérdező. Hazudni nincs értelme ("elromlott a telefonom"), mert egy felvételi beszélgetésnél ez rosszul is elsülhet, ha rákérdeznek. Másrészt a hr-es helyében nekem tuti megfordulna a fejemben, hogy aki 24 órán belül nem tud a mai világban pótolni egy telefont, az mennyire lehet önálló, problémamegoldó alkat. Lehet, hogy végül nem ezen múlik, de nem jó első benyomást kelt. A kérdező akkor már inkább hebegjen-habogjon a telefonba, mint hogy plusz problémát gyártson magának.
2019. okt. 1. 11:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen átgondolva elég bután hangzik az egész hogy email-be kérem az értesitést,beláttam és ki is hagytam a jelentkezésnél.

Csalódott lennék ha ez miatt buknák el,az más ha más miatt nem felelek meg,csak ne ezen muljon,dehát ezt ugysem tudom meg mert ha felhivnak és nem vesznek fel végül tuti nem fogják azt mondani hogy azért mert két normális mondatot nem tudtam kinyögni.

2019. okt. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!